Medicinsk sekreterare

2020-02-13

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vårdcentralen Wisby söder söker nu en medicinsk sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss innebär sedvanligt journalarbete, bevakning, registreringar, läkarintroduktion, rutiner och receptionsarbete med patientkontakt. Vi använder journalsystemet TakeCare.

Ditt arbete består av en mängd varierande arbetsuppgifter utöver den medicinska dokumentationen. Som sekreterarna har du en stor betydelse för att arbetet flyter smidigt och du utgör en del av "navet" på vår arbetsplats.

KVALIFIKATIONER

Är du medicinsk sekreterare med formell utbildning? Är du lösningsfokuserad, utåtriktad och tycker att struktur och service är naturligt? Då är du välkommen att söka arbete hos oss!

Erfarenhet av journalsystemet TakeCare samt erfarenhet från arbete på vårdcentral krävs.

Mer information

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare hos Region Gotland, Vårdcentralen Wisby Söder i Gotland genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information