Almia söker socialsekreterare för arbete i Härjedalen

2020-02-13

Kvalifikationer:

Legitimerad socialsekreterare med minst två års erfarenhet.

Erfarenhet av att utreda barn och unga och vara självgående i utredningsarbetet samt i verksamhetssystemet Treserva är meriterande.

Personliga egenskaper:

Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:

Utöver träffar med familj kan skrivarbetet ske hemifrån. Det kan bli ytterligare utredning av syskon.

Vi erbjuder dig!

Din egen personliga konsultchef

Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Friskvårdsbidrag

Kostnadsfri coaching via Bluecall

Mingelträffar med andra sjuksköterskor

Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket

Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro

Sista svarsdag:

2020-02-24- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

Mer information

Familjära, engagerade, professionella

Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sekreterare hos Almia Bemanning i Härjedalen genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information