Medicinska sekreterare till Öron-näs- och halsadministration i Lund

2020-02-13

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) specialiserad kirurgi, öron, näsa, hals (ÖNH) bedriver såväl bas- som högspecialiserad sjukvård inom öppen och sluten vård. ÖNH-verksamheten omfattar allmän mottagning samt specialmottagningar för hörsel, röst- och talvård, allergi- och balanssjukdomar, sömnstörningar samt för patienter med tumörsjukdomar. Tillsammans med Lunds universitet och Malmö högskola, bedriver ÖNH-verksamheten utbildning för läkare, logopeder och audionomer.

Vårdenhet (VE) öron, näsa, hals är ett centrum för barn och vuxna med medicinska och kirurgiska sjukdomar inom öron-, näs- och halsregionen. Enheten är indelad i olika team såsom huvud-hals och foniatri, öron-audiologi, RT (Rinologi-Trauma) och allergi samt logopedi. Vi har cirka 37 000 patientbesök per år varav ungefär hälften utgör akutfall. Vi har regionansvar och täcker allt från bassjukvård till högspecialiserad vård.

På enheten för öron-näs och halsadministration ingår cirka 40 medicinska sekreterare och administratörer.

Vi tycker det är viktigt med kompetensutveckling och utökade ansvarsområden. Detta uppnår vi genom att uppmana våra medarbetare till vidareutveckling via kurser, men även genom ett aktivt arbete med kompetensöverföring inom vår vårdenhet. Hos oss finns möjlighet att en dag i veckan arbeta hemifrån. Vi arbetar aktivt med att på olika sätt förbättra arbetsmiljön för våra sekreterare, något som också syns i medarbetarundersökningar som till exempel Springlife.

ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi en ny/nya medarbetare till vår sekreterargrupp.

Hos oss finns det plats både för dig som helst skriver journalanteckningar och för dig som vill ha utökade ansvarsområden såsom bokningar, schemaläggning, kodning, utvecklande av verksamheten etc.

Inom sekreterargruppen förs många positiva diskussioner och vi har alltid nära till skratt. Det pågår även ett aktivt arbete med kompetensöverföring inom vår vårdenhet och kompetensutveckling genom till exempel utbildningar och utökade ansvarsområden. Du förväntas vara delaktig i utvecklingen av ÖNH:s sekreterarfunktion och dess arbetsuppgifter. Vi kan även erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter både inom teamen och inom enheten.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p KY eller 400 p YH alternativt läkarsekreterarutbildning eller annan utbildning som anses relevant. Har du erfarenhet av Melior, PASiS, Medspeech, QlikView, och Office-paketet ser vi det som meriterande.

Självklart är du en glad, positiv och noggrann medicinsk sekreterare som vill ge service åt såväl patienter som övriga yrkeskategorier. Att ta egna initiativ är också något som kännetecknar dig. Du arbetar alltid för verksamhetens bästa. Dina kunskaper i det svenska språket är mycket goda. Du arbetar gärna i team och bidrar med förslag och idéer. Vidare har du ett intresse och en vilja av att utvecklas inom arbetsområdet och vi förväntar oss att du arbetar för en positiv arbetsmiljö. Du ska tycka om att arbeta i ett tidvis högt tempo och ha förmåga att prioritera olika arbetsuppgifter när det krävs.

Såväl nyutexaminerade som erfarna kandidater är välkomna att söka.

Tycker du detta låter som en spännande utmaning? Då är du välkommen med din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, vilket innebär att intervjuer kommer att hållas redan under ansökningstiden.

Mer information

ÖVRIGT

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.

Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare hos Region Skåne, Skånes universitetssjukhus i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information