Medicinsk sekreterare till endokrinmottagning i Malmö

2020-02-13

Gör skillnad. Varje dag.

Är du en medicinsk sekreterare som önskar ett intressant, ansvarsfullt och omväxlande arbete i nära samarbete med trevliga kollegor? Då är det dig vi söker!

Endokrinologen har öppenvårds- och dagvårdsverksamhet både i Malmö och Lund samt slutenvårdsplatser i Malmö. Specialiteten endokrinologi och diabetologi utgör ett av Skånes universitetssjukhus profilområden. Vår verksamhet har också ett välutvecklat multidisciplinärt samarbete med andra discipliner såsom kirurgi, onkologi, njurmedicin, oftalmologi, patologi och neurokirurgi.

Vid endokrinmottagningarna i Lund och Malmö utreds och behandlas patienter med störningar i hormonbalansen avseende hypofys, sköldkörtel, binjurar och bisköldkörtlar. Den största delen av våra patienter är personer med insulinbehandlad diabetes.

ARBETSUPPGIFTER

Vi välkomnar nu två nya kollegor till endokrinmottagningen i Malmö!

Som medicinsk sekreterare hos oss är du en viktig del av arbetsteamet och du har en betydelsefull roll både i verksamheten och för våra patienter. Tillsammans med dina sekreterarkollegor ansvarar ni gemensamt för de dagliga och löpande administrativa arbetsuppgifterna så som diktatutskrifter, remisshantering, bokning, registrering och telefonservice.

I arbetsteamet samarbetar du med flera olika personalkategorier och medverkar aktivt till förbättring av rutiner, arbetssätt och utveckling av enheten. Mottagningen har påbörjat införandet av taligenkänning och inom snar framtid kommer Skånes digitala vårdsystem (SDV) också att införas. Vi kommer då att behöva flera medarbetare som är intresserade av att vara med i det utvecklingsarbetet.

Annonsen avser en tillsvidaretjänst samt ett längre vikariat på ett år.

KVALIFIKATIONER

Vi välkomnar dig som är medicinsk sekreterare med godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH eller motsvarande medicinsk sekreterarutbildning.

Vi ser gärna att du är en van datoranvändare och väl förtrogen med Outlook och Officepaketet samt har mycket goda kunskaper i det svenska språket samt medicinsk terminologi. Då vi arbetar i PASIS, Melior, Medspeech, är kunskaper och erfarenhet av de olika programmen meriterande.

För att trivas i rollen behöver du ha en god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter när tempot varierar och kunna anpassa ditt arbetssätt när förutsättningarna så kräver. Som person är du positiv och ansvarstagande med ett flexibelt förhållningssätt och du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Mer information

ÖVRIGT

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.

Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare hos Region Skåne, Skånes universitetssjukhus i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information