Medicinsk sekreterare till WeMind Tyresö

2020-02-13

WeMind strävar efter att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

WeMind Tyresö söker nu ytterligare en medicinsk sekreterare på grund av utökat behov av administrativ personal.

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i Tyresö, cirka 20 minuter från Gullmarsplan. WeMind Tyresö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 20 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, skötare/case-manager, kurator, arbetsterapeut, och medicinska sekreterare/receptionister. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egen arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, gemensam frukost och friskvårdsbidrag.

Om dig:

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av receptionsarbete inom psykiatri. Vi önskar att du är serviceinriktad och har lätt att samarbeta med andra och skapa goda relationer. Som person är du stabil och har ett gott omdöme. Du är strukturerad och skapar effektiva arbetssätt och rutiner. Du är självgående, har engagemang i ditt arbete och tycker om att ta ansvar. I arbetet krävs det att du är prestigelös och flexibel med förmågan att se olika behov, samt har viljan att hjälpa till där det behövs. Du bör ha goda kunskaper i Take Care. Särskilt meriterande är kompetens och erfarenhet av arbete i Microsoft Office-paketet, specifikt excel. Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

För mer information kontakta enhetschef Lena Lundholm på telefon 073-856 80 24. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan!

Hur vet vi att vi är på rätt väg? Vi utvärderar oss själva löpande genom patientmätningar i hur våra patienter mår och utvecklas samt så har vårt vetenskapliga råd vars uppgift är att säkerställa att våra patienter får den bästa behandling som går att uppbringa i dagsläget. LÄS MER HÄR: https://wemind.se/om-wemind/om-oss/vetenskapligt-rad/

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare hos WeMind i Tyresö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information