Medicinsk sekreterare, vårdcentral Kvarnsveden

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Har du övervägt att arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Det är nu möjligt för dig att få jobb som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare hos REGION DALARNA. REGION DALARNA behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Borlänge är platsen där denna position är ledig. REGION DALARNA har just nu ett ledigt jobb som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Du har fortfarande tid att söka jobbet som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare hos REGION DALARNA om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är torsdag den tjugoförsta december 2023.


Jobbannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Primärvården i Dalarna är indelad i fem områden. Mellersta området består av kommunerna Borlänge, Gagnef och Säter. I upptagningsområdet bor ca 68 000 invånare, och i Borlänge ca 50 000. Vårdcentral Kvarnsveden är en av tre offentligt drivna vårdcentraler i Borlänge. Vi har ca 12 700 listade patienter och är runt 50 anställda. På vårdcentralen får du chans att få en bred erfarenhet att ta med dig i yrket.

Vi är måna om att du som ny medarbetare ska känna dig som en del av vårt team. Det innebär att du ska känna dig trygg att få stöd av både chef och kollegor. Vi bollar, hjälper och stöttar varandra dagligen. Detta är viktigt för att alla ska kunna göra ett gott arbete och utvecklas i sitt yrke, men också för att det ska kännas roligt att gå till jobbet.

Medicinsk sekreterare, vårdcentral Kvarnsveden

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du bli en viktig del av arbetet med våra patienter. Arbetet består bland annat av medicinsk dokumentation i journalsystemet Take Care, posthantering, scanning, fotohantering i Picsara, telefonservice samt bokning i olika system mm. Du kommer även ibland att ta emot patienter i vår reception och blir därmed Vårdcentralens ansikte utåt. Vi jobbar enligt RAK (rätt använd kompetens) och arbetsuppgifter kan tillkomma då vi ständigt utvecklar arbetssätt för att använda varje medarbetares kompetens på bästa möjliga sätt.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som har något av följande:

  • Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp,
  • Vårdadministrativa programmet 180 hp,
  • Medicinska sekreterare YH 400 p eller
  • 1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Att arbeta på vårdcentral är omväxlande därför ser vi att du som person är flexibel, lösningsfokuserad och stresstålig, serviceinriktad, positiv och gillar att ta eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Ansökan

Intervjuer kommer ske löpande.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba" rel="nofollow" target="_BLANK">https://www.regiondalarna.se/jobb/jobba-hos-oss/">Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter

https://www.regiondalarna.se/jobb/jobba-hos-oss/formaner/fackforbund/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION DALARNA
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000180
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

REGION DALARNA söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare med placerings i Borlänge. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare hos REGION DALARNA skickar du in din ansökan senast 2023-12-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare, vårdcentral Avesta

REGION DALARNA söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Avesta.

2023-11-21

Mer info

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Borgmästaregården i Malmö

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Malmö.

2023-11-27

Mer info

Medicinsk sekreterare, Vårdadministratör till Ögonkliniken Skellefteå

REGION VÄSTERBOTTEN söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Skellefteå.

2023-11-24

Mer info