Medicinsk sekreterare till Kry vårdcentral Storgatan i Bromölla

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Letar du efter anställning inom administration, ekonomi, juridik? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Kry Primärvård AB genom att arbeta som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Kry Primärvård AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Om du redan bor i närheten av Bromölla, är det här din chans att söka ett spännande jobb Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Kry Primärvård AB i rollen som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Söker du efter en spännande karriär som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare? Sök jobbet hos Kry Primärvård AB senast onsdag den tjugonde december 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Om vårdcentralerna

Krys vårdcentraler Storgatan och Årup i Bromölla erbjuder en omväxlande miljö med arbetsuppgifter där du har möjlighet att möta och rådge många patienter på mottagningen. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, kurator, distriktssköterskor, sjuksköterskor, BVC-sköterskor och fysioterapeut. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss!

Om Kry

Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård. Krys vårdcentraler kännetecknas av ett modernt arbetssätt, innovation, nytänkande och patientcentrerad vård.

Arbetsbeskrivning

Rollen som medicinsk sekreterare innebär omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Det är en flexibel tjänst där du så småningom kommer kunna arbeta både fysiskt på plats samt delvis på distans hemifrån. Tjänsten kommer vara placerad på Kry vårdcentral Storgatan men du kommer även hjälpa till på Kry vårdcentral Årup vid behov. Vi använder oss av systemen PMO, Pasis och MedSpeech. Det är de medicinska sekreterarna som tillsammans samordnar, planerar, bevakar, skriver diktat, och servar både vårdgivare och patienter administrativt. Vi hjälps åt och fördelar arbetet efter verksamhetens behov och kompetenser.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Receptionsarbete.
 • Administrativ service till kollegor.
 • Medicinsk dokumentation, post– och remisshantering.
 • Bokning från väntelista.
 • IT-ansvar för enhetens utrustning och IT-stöd till kollegor.
 • Vårdstatistik.
 • Bidra till förbättringsarbete inom det administrativa området.

Kvalifikationer och egenskaper

 • Utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare.
 • Erfarenhet inom svensk sjukvård.
 • Erfarenhet inom svensk primärvård är starkt meriterande.
 • Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
 • Goda kunskaper i medicinsk terminologi.
 • Tekniskt intresserad med god datorvana.

Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd. Vidare är du flexibel och initiativtagande. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Snarast efter överenskommelse.

Omfattning: Heltid.

Anställning: Tillsvidareanställning med inledande provanställning 6 mån.

Arbetstider: Vardagar, dagtid.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse.

Plats: Bromölla.

Kontakt

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnKry Primärvård AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566658364
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Kry Primärvård AB söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare med placerings i Bromölla. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare hos Kry Primärvård AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare till Lenhovda vårdcentral

REGION KRONOBERG söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Uppvidinge.

2023-11-23

Mer info

Medicinsk sekreterare till Vårby vårdcentral

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Huddinge.

2023-11-23

Mer info

Medicinsk sekreterare till vårdcentralen i Rottne

REGION KRONOBERG söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Växjö.

2023-11-15

Mer info