Medicinsk sekreterare

Publiceringsdatum: 2022-06-22

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 

Beroendemottagning Hisingen är en öppenvårdsmottagning som vänder sig till vuxna personer (från 18 år) som har en psykiatrisk problematik i kombination med ett beroende av alkohol, läkemedel eller narkotika som kräver specialistsjukvård.

Beroendemottagning Hisingen är en av två basmottagningar inom Göteborg.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till mottagningen med intresse och engagemang för psykiatri och beroendeproblematik. Det psykiatriska teamet består av specialistläkare, sekreterare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeut, sektionsledare och enhetschef. Mottagningen erbjuder utredning, bedömning, gruppbehandling, återfallsprevention, samtalsbehandling samt farmakologisk behandling. 

Vi erbjuder dig ett varierande och utmanande arbete som bedrivs under dagtid.

Arbetsbeskrivning 

Du kommer tillsammans med mottagningens medicinska sekreterare ansvara för bland annat journalskrivning, tidsbokning, registrering och KVÅ-kodning (Klassifikation av vårdåtgärder) samt kassa- hantering via de vårdadministrativa systemen Melior och Elvis. Som medicinsk sekreterare kommer du också att bemanna receptionen - ta emot våra patienter i ”luckan”, möta dem och deras anhöriga samt vårdgrannar via telefonsamtal.

Ett varierande och mycket utvecklande arbete!

Vem söker vi? 

Vi söker dig som har vårdadministrativ utbildning, gärna med god IT-kunskap för att snabbt kunna sätta sig in i och arbeta i nya IT-system. Tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrisk öppenvård med beroendeproblematik är meriterande. 

Då du i det dagliga arbetet möter många människor med olika komplexa behov behöver du ha ett flexibelt och serviceinriktat arbetssätt. Vi värdesätter att du har en kommunikativ förmåga som skapar goda relationer och ett gott samarbetsklimat på arbetsplatsen. Vi värnar om ett arbetsklimat som bygger på ett engagemang, en positiv grundinställning, nyfikenhet och intresse.

Då arbetet förutsätter ett nära samarbete med övriga delar av teamet är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du behöver kunna arbeta självständigt gentemot gemensamt uppsatta mål. Du har god förmåga att analysera och förmedla din analys/bedömning till övriga teammedlemmar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan önskar teamet!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000131
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN skickar du in din ansökan senast 2022-07-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare till Laponia hälsocentral i Gällivare

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Gällivare.

2022-04-28

Mer info

Timanställd Medicinsk sekreterare till WeMind Nacka

Wemind AB söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Nacka.

2022-05-09

Mer info

Medicinsk sekreterare till Medicin- och rehabiliteringskliniken, Gälli ...

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Gällivare.

2022-05-09

Mer info