Assistent till vårdadministrativ enhet, Angereds närsjukhus

Publiceringsdatum: 2022-09-22

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning

Nu söker vi dig som är en erfaren administratör och intresserad av ett självständigt och omväxlande arbete som assistent till vårdadministration.

Hos oss kommer du få ett omväxlande och kompetensutvecklande arbete där du kommer skaffa nya erfarenheter och växa i din yrkesroll.

Vi tycker det är viktigt att du ska trivas och du kommer självklart få introduktion på den enhet där du ska arbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där du som person är van att ta egna initiativ, kan prioritera och organisera ditt arbete självständigt men också har en god förmåga att arbeta i team.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Tidbokning
  • Post- och remisshantering samt registrering av inkommande post
  • Mail- och telefonkontakt
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter

Ordning, struktur och sinne för detaljer är viktigt för samordning så att allt finns på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Profil 

Vi söker dig som har gymnasial utbildning med inriktning administration eller arbetslivserfarenhet som assistent inom administration. Du ska vara intresserad av ett omväxlande arbete där du får och vill vara med och utveckla verksamheten. Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska men meriterande om du har kunskap i vårt patientadministrativa system Melior och ELVIS.

Som person är du serviceinriktad, har god kommunikationsförmåga och är flexibel. Det är också viktigt att du kan arbeta strukturerat, självständigt och noggrant. Vidare är du van vid och har god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga gärna kopia på utbildningsintyg i din ansökan.

Vi erbjuder dig

Trevliga arbetskamrater och en arbetsmiljö som präglas av framåtanda och ett högt tempo. Vårdadministration erbjuder dig en utmanande assistentroll där du får vara med och påverka både din personliga utveckling och enhetens framtid.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000131
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker två personer till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN skickar du in din ansökan senast 2022-10-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Chefsassistent till globalt bolag inom fordonsindustrin

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som chefssekreterare i Göteborg.

2022-09-01

Mer info

Executive Assistent till globalt bolag i Göteborg

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som chefssekreterare i Göteborg.

2022-09-01

Mer info

Klinikassistent till Kirurgikliniken, Varberg

REGION HALLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Varberg.

2022-09-09

Mer info