Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen på Carlanderska

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Vill du arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Stift Carlanderska Sjukhuset söker just nu efter en läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare och du kan vara den de letar efter. Stift Carlanderska Sjukhuset söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Göteborg är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Stift Carlanderska Sjukhuset söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Här är chansen att bli en del av Stift Carlanderska Sjukhuset och jobba som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare! Ansök senast söndag den tionde december 2023.


Jobbannons

Stiftelsen Carlanderska sjukhuset invigdes 1927 och har till idag utvecklats till ett framgångsrikt sjukhus för specialistvård. Här bedrivs offentlig vård, försäkringssjukvård och privat sjukvård både i egen regi och i samspel med ett flertal andra vårdgivare. Tillsammans utgör vi ett komplett sjukhus med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak.

Välkommen till Möjligheternas sjukhus!

ARBETSUPPGIFTER

I arbetet som medicinsk sekreterare på Vårdcentralen har du en central roll för det administrativa flödet i verksamheten. Du administrerar bl.a. remisser, faktureringsärenden, post, journalrekvisitioner, kvalitetsregister och bokningar samt fungerar som intern systemsupport. De system vi arbetar i är bl.a. Webdoc, Omilon, 1177 och Platform 24. Din roll är viktig på enheten och du stödjer såväl läkare som sjuksköterskor med administration och service i syfte att skapa god kvalitet i hela vårdkedjan. Vi arbetar aktivt med utveckling genom kvalitetsarbete och digitalisering, vilket du blir en självklar del av.

Tack vare de olika delarna i tjänsten och ett flertal kontakter både internt och externt är arbetet omväxlande och utmanande. Möjlighet till distansarbete finns någon dag per vecka.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare samt har några års erfarenhet inom yrket. Ett krav är att du har en god administrativ och organisatorisk förmåga samt tycker om att arbeta i en servicefunktion. Meriterande är om du har arbetat på vårdcentral tidigare. Carlanderska ska alltid ge ett professionellt och trevligt bemötande till de som kommer till oss, därför är det av stor vikt att du har en hög servicekänsla samt är kvalitetsmedveten. Då verksamhet och arbetsuppgifter ständigt utvecklas, ser vi att du är en person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö med ett aktivt utvecklingsarbete. Du är noggrann i ditt arbete, flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Som person är du säker och trygg i din roll, positiv i ditt förhållningssätt och kan bidra till ett bra klimat i arbetsgruppen.

ÖVRIGT

Carlanderska ska alltid ge ett professionellt och trevligt bemötande till dem som kommer till oss, därför är det av stor vikt att du har en hög servicekänsla samt är kvalitetsmedveten. Då verksamhet och arbetsuppgifter ständigt utvecklas, ser vi att du är en person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö med ett aktivt utvecklingsarbete. Du är noggrann i ditt arbete, flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Gemensamt för alla våra tjänster är våra medarbetarkriterier och vi söker dig som har ett professionellt, förändringsinriktat samt samverkande förhållningssätt.

När du börjar på Carlanderska får du utöver god arbetsmiljö och trevliga kollegor även friskvårdsbidrag, en sjukvårdsförsäkring och möjlighet till massage och yoga på arbetsplatsen. Vi har kollektivavtal, vilket innebär att du också får kollektivavtalade förmåner såsom tjänstepension, föräldralön och försäkringar. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling genom introduktionsprogram, intern/extern utbildning, kompetensöverföring och individanpassas utifrån våra årliga medarbetarsamtal, som genomförs av närmaste chef.

Vänligen bifoga din yrkeslegitimation, utbildningsbevis eller andra relevanta underlag i samband med att du skickar in din ansökan. Finns detta inte bifogat kan din ansökan inte hanteras på ett jämbördigt sätt med övriga ansökningar. Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning av den utannonserade tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStift Carlanderska Sjukhuset
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer8572002312
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Stift Carlanderska Sjukhuset söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare hos Stift Carlanderska Sjukhuset skickar du in din ansökan senast 2023-12-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Sankt Lars i Lund

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Lund.

2023-11-13

Mer info

Medicinsk sekreterare till Påskliljegatans mottagning i Malmö

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Malmö.

2023-11-17

Mer info

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Husie i Malmö

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Malmö.

2023-11-22

Mer info