Medicinsk sekreterare till Psykiatriska intensivvårdsavdelningen i Halmstad

Publiceringsdatum: 2021-07-22

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner.

Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårddokumentation, ankomstregistreringar, mottagande av samtal per telefon och andra administrativa uppgifter såsom intyg, skanning och posthantering. I arbetsuppgifterna ingår administrering av ärenden till förvaltningsrätten gällande tvångsvård, arbete i ekonomisystemet Agresso och IT-handläggning av ärenden som berör personalbehörigheter samt ytterligare arbetsuppgifter baserade på intresse och kompetens. Du arbetar i nära samarbete med olika professioner.

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatriska Heldygnsvården i Halmstad består av tre avdelningar: PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning, avdelning 19 som är en allmänpsykiatrisk avdelning och avdelning 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt psykosvård. Vi har också ECT och LARO-mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Du som söker ska ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt, kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du bör vara noggrann, flexibel och lyhörd. Det är meriterande med erfarenhet som medicinsk sekreterare samt om du har kunskaper i dokumentationssystemet VAS. Erfarenhet från IT-arbete och Agresso är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/att-jobba-i-region-halland/formaner-for-dig-som-anstalld/ för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Om Region Halland

Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTills vidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare

Ansökan

REGION HALLAND söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Halmstad. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos REGION HALLAND skickar du in din ansökan senast 2021-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare till Ortopedmottagningen, Halmstad

REGION HALLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Halmstad.

2021-05-03

Mer info

Medicinsk sekreterare med IT-intresse till BUP-mottagningen Halmstad

REGION HALLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Halmstad.

2021-05-31

Mer info

Medicinsk sekreterare till Specialisttandvården, Halmstad

REGION HALLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Halmstad.

2021-06-23

Mer info