Medicinsk sekreterare till Helsingborg

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Funderar du på att söka jobb inom administration, ekonomi, juridik? Ett spännande jobb som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos Docia AB väntar på dig - varför inte söka idag? Docia AB söker efter en ny anställd på heltid under 6 månader eller längre som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Helsingborg är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Om du letar efter en spännande karriär inom läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare-branschen, har Docia AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Bli en del av Docia AB genom att ansöka till jobbet som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare senast måndag den femte juni 2023.


Jobbannons

Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Sverige?

Vi söker nu dig som är utbildad medicinsk sekreterare till Helsingborg. Versksamheten har behov av en medicinsk sekreterare inom VO barn och ungdomsmedicin. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Melior och Pasis.

Period & Schema

5/6-31/12. Vardagar, dagtid. 100%

Kvalifikationer

Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens och kreativitet i meningen att du ser möjligheter istället för hinder. Du har en god förmåga att leda och organisera. Vidare har du även goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter där du ska kunna utföra bedömningar, behandlingar och handleda vård- och omsorgspersonal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang samt god samarbetsförmåga. Bra bemötande mot patienter och medarbetare är väldigt viktigt för oss.

Vi på Docia erbjuder

· Konkurrenskraftiga ersättningar

· Flexibilitet

· Bra villkor

· Bästa möjliga service.

Som konsult hos oss på Docia får du möjlighet att uppleva olika arbetsplatser, arbeta med flera kollegor samt utföra varierande arbetsuppgifter. Du får stor frihet och kan själv bestämma när och var du vill arbeta. Vi ser till att du matchas till rätt uppdrag utifrån dina önskemål. Alla praktiska förberedelser som t.ex. bokning av resa och boende, med mera tar vi hand om.

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i ditt yrkesliv för att vi tillsammans skall nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt drömjobb!

Anställningsform utifrån individuell överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan via e-mail eller gör en intresseanmälan via vår hemsida. Det går även bra att ringa vid eventuella frågor.

info@docia.se

08-121 404 44

https://www.docia.se/

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnDocia AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5590494653
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Docia AB söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Helsingborg. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos Docia AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare till Ortopedimottagning i Helsingborg

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Helsingborg.

2023-06-07

Mer info

Medicinsk sekreterare till Berga Läkarhus i Helsingborg

Prima Vård Sverige AB söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Helsingborg.

2023-05-25

Mer info

Medicinsk sekreterare till Helsingborg

Medkomp Vårdbemanning AB söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Helsingborg.

2023-05-25

Mer info