Medicinsk sekreterare

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Letar du efter möjligheter att arbeta inom administration, ekonomi, juridik? Positionen som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare hos Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Intresserade sökes för deltid-jobb hos Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 6 månader eller längre.

Helsingborg är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Låt Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare! Ansök seast onsdag den tjugonde december 2023.


Jobbannons

Vill du arbeta med ett team av hudspecialister i ett expansivt företag där service, hög kompetens och arbetsglädje är i fokus? Då är du varmt välkommen som kollega i vårt engagerade team på Diagnostiskt Centrum Hud!

Diagnostiskt Centrum Hud är en framgångsrik hudmottagning som finns i Sveriges tre största regioner.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som trivs med att jobba på distans. Det finns även möjlighet att komma in och arbeta på plats för att lära känna sina arbetskamrater samt se hur verksamheten fungerar.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under ett år, med chans till förlängning. Du kommer att arbeta hemifrån med journalskrivning under kontorstid, måndag-fredag. Tjänsten är förlagd på tre kliniker med Helsingborgskliniken som huvudklinik. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

KVALIFIKATIONER

Kvalifikationer - Starkt meriterande

Erfarenhet av att ha arbetat med journalskrivning inom vård och omsorg.

Erfarenhet av journalsystemet Melior är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av arbete inom hudsjukvård.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnDiagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5568701956
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare med placerings i Helsingborg. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare hos Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare till Södertälje beroendemottagning

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Södertälje.

2023-11-10

Mer info

Sommarjobb medicinsk sekreterare/kanslist

REGION KALMAR LÄN söker tio personer till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Västervik.

2023-12-01

Mer info

Sommarjobb medicinsk sekreterare/kanslist

REGION KALMAR LÄN söker tio personer till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Oskarshamn.

2023-12-01

Mer info