Vårdadministratör

Publiceringsdatum: 2022-09-22

Vi är Bräcke diakoni.

En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Bräcke Rehabcenter Jönköping söker ytterligare en vårdadministratör som vill växa och utvecklas med oss. Hos oss arbetar ca 20 personer som brinner för och vill göra skillnad för våra patienter. Bräcke diakoni vill finnas där vi behövs och gör nytta. Det innebär att vi befinner oss i ständig utveckling. Vi tror att du, liksom vi, har en stark vilja att komma framåt och hitta lösningar för hur vi tillsammans ska bli ännu bättre. Hos oss får du arbeta i en kreativ miljö där du kan inspirera - och inspireras!

Arbetsuppgifter

Vi söker en kvalificerad vårdadministratör som tillsammans med vår nuvarande duktiga vårdadministratör ska stödja oss i våra processer.

Du kommer att få arbeta med ett härligt gäng och som vårdadministratör kommer du få mycket varierande arbetsuppgifter. Du och din kollega ansvarar för att ta emot våra patienter och besökare, svara i telefon, skriva ut diktat, fakturering, sammanställning och slutgranskning av våra utlåtanden.

De utredningar vi gör hos oss idag är skolpsykologutredningar och neuropsykiatriska utredningar för både barn och vuxna.

Vårdadministratörerna har ett nära samarbete med varandra och med andra yrkesgrupper. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.

Kvalifikationer

Rollen som vårdadministratör är en nyckelposition för oss. För att trivas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse att möta människor som har olika utmaningar, där du med din lösningsorienterade framtoning skapar mervärde för patienten. Du är den som våra patienter först möter i telefon och reception och du får dem att känna sig väl mottagna.

Arbetet som vårdadministratör hos oss är omväxlande och ställer krav på förmåga att snabbt växla mellan uppgifter och att hålla kontroll på flera områden samtidigt. Du behöver ha egen drivkraft och se vad som behöver göras. Du har blick för både övergripande processer och detaljer. God egen struktur, kunskap om hälso- och sjukvård, aktuell lagstiftning och regelverk samt förmåga att stötta oss i att upprätthålla våra strukturer och rutiner.

Du har utbildning som vårdadministratör och vi ser gärna är att du som sökande har tidigare erfarenhet av att arbeta som vårdadministratör med en bredd av arbetsuppgifter.

Du behärskar svenska fullständigt i tal och skrift.

Hos oss möter vi även personer som är extra känsliga om de drabbas av covid-19. Vi värnar om deras hälsa och vår arbetsmiljö. Bräcke diakoni följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förutsätter därför att du är vaccinerad mot covid-19. 

Villkor

Tjänsten är tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgraden är heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan! 

Ansökningarna behandlas löpande. Sista ansökan 2022-10-28. 

Kontakt

Ring gärna Ingela Fransson, verksamhetschef på telefon 036-210 00 71, så berättar jag mer.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStift Bräcke Diakoni
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer8572003104
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Stift Bräcke Diakoni söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos Stift Bräcke Diakoni skickar du in din ansökan senast 2022-10-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vårdadministratör/ITR till Ögonkliniken

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Norrköping.

2022-09-19

Mer info

Vårdadministratör/ITR till ögonkliniken

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Linköping.

2022-09-19

Mer info

Vårdadministratör

REGION JÖNKÖPINGS LÄN söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Gislaved.

2022-09-20

Mer info