Socialsekreterare till boendegruppen

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Letar du efter anställning inom yrken med social inriktning? Positionen som socialsekreterare hos Karlskoga kommun är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Karlskoga kommun söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Karlskoga som är tjänsteorten. Karlskoga kommun söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som socialsekreterare. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sök jobbet som socialsekreterare hos Karlskoga kommun och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast torsdag den trettionde november 2023.


Jobbannons

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fem områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.

ARBETSUPPGIFTER

Att planera för och följa upp vård avseende ungdomar som är placerade på institution. Uppföljningar av vården sker var sjätte - åttonde vecka. Uppföljningen sker via besök på institutionen eller via vårt system för säker videokommunikation. Tjänsten innebär också att skaffa kunskap om olika institutioner och deras inriktning. Tjänsten innebär ett tätt samarbete med vår ungdomsgrupp som arbetar med dessa ungdomar som riskerar att bli placerade eller genom att korta ner placeringen, på hemmaplan.

Tjänsten är placerad i Boendegruppen som består av sammanlagt fyra medarbetare varav två arbetar med ovanstående arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER

Socionomexamen

B-körkort

ÖVRIGT

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.

Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnKarlskoga kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120001991
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSocialsekreterare
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Karlskoga kommun söker en person till denna tjänst som socialsekreterare med placerings i Karlskoga. Om det låter intressant att arbeta som socialsekreterare hos Karlskoga kommun skickar du in din ansökan senast 2023-11-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Socialsekreterare till Utredningsenhet barn

Gävle kommun söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Gävle.

2023-11-28

Mer info

Socialsekreterare till Barn och Unga 3 Myndighet Nordost

GÖTEBORGS KOMMUN söker två personer till tjänsten som socialsekreterare i Göteborg.

2023-11-16

Mer info

Socialsekreterare till utredningsgruppen

Karlskoga kommun söker två personer till tjänsten som socialsekreterare i Karlskoga.

2023-11-28

Mer info