Vårdadministratör/verksamhetsstöd till Hjälpmedelsservice

Publiceringsdatum: 2023-05-26

Vill du arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? REGION VÄRMLAND är på jakt efter en skicklig läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare och du kan vara rätt person för jobbet. REGION VÄRMLAND söker en medarbetare på heltid som vill arbeta 6 månader eller längre. Kan det vara du?

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Karlstad då det är tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare, ta en titt på den lediga tjänsten som REGION VÄRMLAND erbjuder för att se om det är en matchning. Bli en del av teamet hos REGION VÄRMLAND som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare genom att ansöka senast söndag den artonnde juni 2023.


Jobbannons

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8600 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling, kollektivtrafik samt kultur och bildning.

Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver vårdcentraler över hela länet och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Om verksamheten

Vill du vara med och göra skillnad i människors vardag, varje dag? Välkommen till ett spännande och utvecklande jobb hos oss.

Hjälpmedelsservice är en specialistenhet som arbetar med hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning inom främst rörelse-, kognitions- och kommunikationsområdet. Enheten ingår i område öppenvård.

Uppdragsgivare till Hjälpmedelsservice är länets kommuner och enheter inom Region Värmland. I serviceutbudet ingår bland annat inköp, lagerhållning, distribution, sortimentsval och allmän rådgivning. Även information, utbildning, utprovning, tekniskt underhåll och anpassning av personliga hjälpmedel ingår i utbudet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som gillar att arbeta med att förbättra vardagen för dina medmänniskor och trivs med att göra något som betyder något för andra. Hos oss kommer du arbeta som ren vårdadministratör en del av tiden för att stötta framförallt våra konsulenter som förskriver elrullstolar. En annan viktig uppgift är att vara backup och avlasta vår ekonomiassistent med framförallt fakturahantering, administrativ hantering av hårersättningsbidrag samt att ansvara för vår verksamhetstelefon vid telefontid. Övrig tid kommer du att arbeta med att avlasta vår övriga personal med bland annat viss administration i vårt verksamhetssystem Sesam.

För att trivas i den här rollen behöver du gilla variation, vara flexibel och trivas med att ta egna initiativ. Rollen är till stora delar ny hos oss och kommer till viss del formas utifrån den person som vi anställer.

Tjänsten är förlagd till våra lokaler på Östanvindsgatan men då du kommer att ingå i verksamhetsområdets vårdadministrativa grupp kan det hända att du ibland får rycka in och täcka upp på någon av de andra enheterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller som har utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat med fakturahantering/ekonomi. Du ska vara självgående, initiativrik och gilla att ta tag i saker.

Som person är du noggrann, strukturerad och kommunikativ. I kontakt med patienterna är det särskilt viktigt med ett bra bemötande. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Rollen förutsätter flexibilitet eftersom arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och ansvarsområdena kan komma att ändras efter behov. Stor vikt kommer läggas vid personlighet.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska språket i tal och skrift och du får gärna ha andra språkkunskaper då vi har patienter med andra etniska ursprung och modersmål.

Region Värmland eftersträvar jämställdhet och mångfald på sina arbetsplatser.

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION VÄRMLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2321000156
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

REGION VÄRMLAND söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos REGION VÄRMLAND skickar du in din ansökan senast 2023-06-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i Sverige

Cura Nord bemanning & rekrytering AB söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Umeå.

2023-06-07

Mer info

Medicinsk sekreterare till Akutmottagningen i Ystad

REGION SKÅNE söker två personer till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Ystad.

2023-05-29

Mer info

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i Sverige

Cura Nord bemanning & rekrytering AB söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Umeå.

2023-06-07

Mer info