Socialsekreterare

Publiceringsdatum: 2022-06-22

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER

Myndighetsutövning gällande utredning och bedömning av insatser enligt socialtjänstlagen och LVM samt uppföljning av pågående insatser. Enheten ansvarar för myndighetsutövning för personer med missbruksproblematik, socialpsykiatri, VINR och andra sociala problem för målgruppen 18+.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha erfarenhet av myndighetsutövning, och målgruppen samt kunskaper om målgruppen och relevant lagstiftning (SoL och LVM). Dokumentation och utredningsarbete är viktiga delar i ditt arbete och därför behöver du också ha goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Du besitter även en god analytisk förmåga. Kunskaper i MI, ASI och om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är meriterande. Du är trygg i din roll, har god samarbetsförmåga samt förmåga att sätta dig in i någons perspektiv utan att ta över personens känslor. Du har förmåga att kommunicera på ett tydligt och lättfattligt sätt. Ditt arbetssätt präglas av gott bemötande, omdöme och struktur. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är uthållig i ditt arbetssätt.

ÖVRIGT

Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på

0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnKnivsta kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120003013
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSocialsekreterare
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Knivsta kommun söker två personer till denna tjänst som socialsekreterare med placerings i Knivsta. Om det låter intressant att arbeta som socialsekreterare hos Knivsta kommun skickar du in din ansökan senast 2022-07-29.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Socialsekreterare ekonomiskt bistånd

Malung-Sälens kommun söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Malung-Sälen.

2022-05-19

Mer info

1:e Socialsekreterare till Socialförvaltning Nordost

GÖTEBORGS KOMMUN söker två personer till tjänsten som socialsekreterare i Göteborg.

2022-05-25

Mer info

Förste socialsekreterare/metodhandledare Signs of safety

Härryda kommun söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Härryda.

2022-05-25

Mer info