Socialt ansvarig socialsekreterare (SAS)

Publiceringsdatum: 2020-08-01

Socialt ansvarig socialsekreterare (SAS)

Vill du vara med oss på resan mot framtidens vård- och omsorg?

Vi söker dig som vill arbeta med utveckling inom det kommunala hälso- och sjukvårdsområdet. Hos oss står kvalitetssäkrad verksamhet i fokus!

Inom socialförvaltningen arbetar vi för att hela tiden hitta nya lösningar med välfärdsteknologi så här finns möjligheten att vara med på en utvecklande resa där vi får hitta smarta digitala lösningar.

Organisatoriskt ingår du i socialförvaltningens stab och dess dynamiska utvecklingsinriktade ledningsgrupp, tillsammans med förvaltningschef, fyra verksamhetschefer, utredningssekreterare, medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS), medicinskt ansvarig arbetsterapeut (MAR) och projektledare. Förvaltningschef Gabriella Mueller Prabin blir din närmaste chef. Hon har jobbat i kommunen i nio år och trivs med utvecklingsviljan som finns i hela kommunen. Hon beskriver sig som en inspirerande, positiv och entusiastisk chef som finns nära för dig.

ARBETSUPPGIFTER

Nu är det äntligen dags att ytterligare utöka arbetet med kvalitetssäkring på socialförvaltningen!

Vi söker nu efter en SAS (socialt ansvarig socionom) som, tillsammans med MAS och MAR är samordningsansvarig för det systematiska kvalitetsarbetet.

Som SAS kommer du att ha ett övergripande ansvar för att kvalitet och säkerhet upprätthålls inom social sektors ansvarsområden, det vill säga äldreomsorgen, LSS- omsorgen samt individ och familjeomsorgen. Du blir ansvarig för att kvalitetsledningssystemet är aktuellt och genomför intern och extern verksamhetsgranskning i enlighet med föreskrifter och allmänna råd om ledningssystem för kvalitet i verksamhet.

I ditt uppdrag ingår också att stödja förvaltningens chefer i det systematiska kvalitetsarbetet, utreda Lex Sarah anmälningar och säkerställa god avvikelsehantering. Arbetet är självständigt och kräver god förmåga att utifrån ett helhetsperspektiv utreda, analysera och fatta beslut i frågor kopplat till ansvarsområde.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har socionomexamen och lång erfarenhet från socialtjänst.

Som SAS behöver du ofta leda genom andra vilket kräver en god pedagogisk förmåga och att du har lätt för att skapa relationer och arbeta i samverkan med andra. Du har lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift.

Arbetet kräver mod, självständighet och en förmåga att driva frågor och fatta svåra beslut. Du bör ha en förmåga att tänka strategiskt samt agera lösningsfokuserat. Du är också initiativtagande och tycker om att driva utvecklingsarbete. Du är självgående och ditt arbetssätt strukturerat, kommunikativt och målstyrt.

Stor vikt i vem som rekryteras kommer att läggas på personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

ÖVRIGT

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings- och rekryteringsföretag.

Kumla kommun är en tillväxtkommun som ligger centralt i Örebro län och har snart 22 000 invånare. I kommunen finns framgångsrika företag, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Kumlas Vision 2025 innebär att vi alltid strävar efter att vara lite bättre. Genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om våra invånare och att ta tillvara på den närhet som finns blir vi lite bättre.

Vi känner oss stolta över vårat Kumla! För att se lite av det som hände under 2019 klicka här:

https://youtu.be/Ni1A9wtfnq0

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSocialsekreterare

Ansökan

Kumla kommun söker en person till denna tjänst som socialsekreterare med placerings i Kumla. Om det låter intressant att arbeta som socialsekreterare hos Kumla kommun skickar du in din ansökan senast 2020-08-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Socialsekreterare till Socialtjänstens mottag

Burlövs kommun söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Burlöv.

2020-04-15

Mer info

Socialsekreterare till Modellen för tidigt socialt stöd

Stockholms kommun söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Stockholm.

2020-04-06

Mer info

Socialsekreterare till Utlokaliserad socialtjänst

Göteborgs kommun söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Göteborg.

2020-06-04

Mer info