Administratör till förskolan

Publiceringsdatum: 2022-09-22

Lidingö stad har 20 kommunala förskolor. De skiljer sig åt i pedagogisk inriktning, sammansättning på barn- och personalgrupper, lokalernas utformning och arbetsplaner. Det som förenar är uppdraget att lägga grunden för det livslånga lärandet, med utgångspunkt i skollagen och förskolans läroplan.

Vi söker nu en administratör till åtta av våra kommunala förskolor på Lidingö. Vi vill skapa goda förutsättningar för barns lust att utforska och lära genom en utmanande miljö. Vi värnar om en arbetsmiljö som präglas av respekt för varandra och som erbjuder utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

ARBETSUPPGIFTER

Med anledning av en omorganisation söker vi en administratör till åtta av våra kommunala förskolor på Lidingö (Abborrvägen, Bo, Källängen, Näset, Rudboda, Stockby, Sticklinge och Vasavägens förskolor). Vi värnar om en arbetsmiljö som präglas av glädje och respekt för varandra och som erbjuder utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsområden kommer bland annat vara att organisera personal och beställning av mat vid utvecklingsdagar. Du kommer även ha hand om vikarieanskaffning, genomföra ronder (städrond, skyddsrond, brandskyddsrond och uppföljning) samt felanmälan och uppföljning. Andra arbetsområden är uppdatering av pärmar och en del dokument samt övriga administrativa uppgifter.

Vi kommer att forma dina ansvarsområden och arbetsuppgifter utifrån förskolornas behov och efter din kompetens. I rollen ingår även att ha kontakt och samarbeta med personalen och ledningen på de åtta förskolorna.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i förskolan. Du har goda datakunskaper och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Som administratör har du mycket god verbal och skriftlig kommunikativ förmåga. Du arbetar strukturerat, metodiskt och kan hantera många saker samtidigt.

För att lyckas hos oss har du en helhetssyn och en problemlösande förmåga. Du är självgående och flexibel samt tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i användandet av olika arbetsverktyg som KIA, Schoolsoft och IST. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och arbetar utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. Det ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna.

ÖVRIGT

Staden tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde 1 november 2022 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå. Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLidingö kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120000191
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUtbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Lidingö kommun söker en person till denna tjänst som utbildningsadministratör/utbildningssekreterare med placerings i Lidingö. Om det låter intressant att arbeta som utbildningsadministratör/utbildningssekreterare hos Lidingö kommun skickar du in din ansökan senast 2022-10-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vårdadministratör till Fysiologiskan kliniken, ViN

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Norrköping.

2022-09-01

Mer info

Medicinsk sekreterare och vårdadministratör till Fruängens vårdcentral

Praktikertjänst AB söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Stockholm.

2022-09-01

Mer info

Administratör till Bergslagens artilleriregemente A9

Försvarsmakten söker tio personer till tjänsten som chefssekreterare i Kristinehamn.

2022-09-22

Mer info