Unik vårdadministratörtjänst på Kirurgiska mottagningen!

Publiceringsdatum: 2022-09-22

Kirurgiska mottagningen är en enhet under kirurgiska kliniken Universitetssjukhuset (US) i Linköping som tillhör Centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård (CKOC).

På mottagningen har vi specialister i endokrinkirurgi, övre bukkirurgi, kolorektalkirurgi och allmänkirurgi. Här finns även stomimottagningen. Vi är länsövergripande och arbetar med patienter från hela Sydöstra sjukvårdsregionen. På kirurgiska mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, vårdadministratörer, undersköterskor, dietister, kurator och fysioterapeuter. Vi arbetar alla med patienten i fokus och till oss kommer patienter på remiss för utredning, behandling, inskrivning inför operation och uppföljning av olika cancerdiagnoser. Till oss kommer även patienter med andra kirurgiska sjukdomstillstånd som behöver specialistvård. Vi kommer under hösten att flytta till nya fina lokaler.

Arbetsbeskrivning

Som vårdadministratör på kirurgiska mottagningen kommer du ha en unik tjänst där fokus inte är att skriva diktat , utan att arbeta med största fokus på att samordna och koordinera multidisciplinära konferenser. Det innebär ett tätt samarbete med läkare, sjuksköterskor både här i Region Östergötland men även med andra sjukhus i mestadels Region Jönköping och Region Kalmar. Du kommer vara spindeln i nätet och den man kan vända sig till vid frågor. I arbetsuppgifterna ingår även sådant som remisshantering, bevakningar och viss schemaläggning. Det är en stor fördel om du är intresserad av IT relaterade arbetsuppgifter, till exempel arbete med LBA, E-tjänstekort/reservkort, dokumenta och 1177 kontaktkortsadministratör, men det är inget krav med redan genomförda utbildningar. Det kan vi lösa senare!

På kirurgiska mottagningen finns två vårdadministratörer och det finns även ett samarbete med övriga vårdadministratörer på kirurgiska kliniken.

Utbildning och erfarenhet

  • Det är ett krav att du är utbildad vårdadministratör.
  • Du talar och skriver svenska flytande och kan uttrycka dig väl.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket och journalsystemet Cosmic, samt andra IT program inom regionen.
  • Meriterande är också om du har erfarenhet av multidisciplinära konferenser.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är strukturerad, lyhörd och ser det som en självklarhet att värna om gott samarbete och gemenskap med dina kollegor. Viktigt med ett trevligt och professionellt bemötande. Att du har självdisciplin, är ansvarsfull , flexibel och är självgående är viktiga egenskaper.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION ÖSTERGÖTLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000040
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos REGION ÖSTERGÖTLAND skickar du in din ansökan senast 2022-11-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Utredande socialsekreterare på Barn och familj

Sölvesborgs kommun söker två personer till tjänsten som socialsekreterare i Sölvesborg.

2022-09-19

Mer info

Vi söker en specialist med fokus på signs of safety och nätverksarbete

VÄXJÖ KOMMUN söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Växjö.

2022-09-14

Mer info

Socialsekreterare till Sociala insatsgruppen i Spånga Tensta

Stockholms kommun söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Stockholm.

2022-09-19

Mer info