Medicinsk sekreterare med placering på Ögonkliniken Skaraborgs Sjukhus

Publiceringsdatum: 2022-06-22

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Nu söker vi en medicinsk sekreterare på vikariat till verksamhetsområde K5 med placering på Ögonmottagningen i Skövde.

Vår verksamhet finns på samtliga fyra orter Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Den administrativa enheten på K5 består av cirka 30 medarbetare. Administrationen på K5 arbetar för utveckling av samarbete mellan klinikerna inom verksamhetsområdet.

På enheten arbetar vi mycket med att utveckla den administrativa enheten, vi tycker därför att det är viktigt att du bidrar med kunskap och engagemang och i utbyte kommer du ha stor chans att påverka hur mottagningen drivs framåt!

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att ha ett varierande och flexibelt arbete. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter för yrket såsom diktatskrivning och remisshantering har de medicinska sekreterarna specialiserat sig mot olika ansvarsområden t ex. remissteam, diabetesteam, administrativt team och makula-team. Vi har också precis startat igång ett bokningsteam.

Varför ska du ansöka? Du kommer få arbeta med ögonsjuksköterskor, läkare, ortoptister, undersköterskor och andra medicinska sekreterare. Vi arbetar fortlöpande med att se över våra administrativa rutiner för att förbättra ögonmottagningen, där vi alla har en aktiv roll i just detta och har en stor möjlighet att påverka vårt framtida arbetssätt!

Vill du vara med och utveckla ögonmottagningen på Skaraborgs Sjukhus? Sök till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har KY- eller YH-utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.

Eftersom arbetsuppgifterna är varierande ser vi gärna att du som söker är flexibel och noggrann. Vi ser gärna att du är en van användare av de olika systemen såsom Elvis, Melior, Orbit etc men vi är självklart även intresserade av dig som är nyutbildad medicinsk sekreterare. Det viktiga för oss är att du har ett driv och engagemang!

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Övrigt

Vikariatet sträcker sig för perioden 220901 tom 240101 med ev. möjlighet till förlängning. 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2321000131
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Skövde. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN skickar du in din ansökan senast 2022-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Bonliva - Söker en medicinsk sekreterare för uppdrag på Urologimottagnin...

Bonliva AB söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Malmö.

2022-05-11

Mer info

Medicinsk sekreterare till neurologmottagningen, Östersunds sjukhus

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Östersund.

2022-06-14

Mer info

Medicinsk sekreterare med fokus på digitalisering

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker två personer till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Borås.

2022-06-17

Mer info