Välkommen till en betydelsefull roll som administratör på Hälsa Hemma!

Publiceringsdatum: 2022-01-13

Hälsa Hemma är en ny innovativ vårdcentral som kombinerar hembesök och digitala kontakter. Vi har gjort succé i Göteborg och snart öppnar vi vår vårdcentral i Stockholm. Nu söker vi en administratör som vill vara navet i vår verksamhet i Stockholm.

Vi är inte en nätläkare. Vi är en vårdcentral med hembesök och app – och som tar ett totalansvar för patientens samtliga behov i primärvården.

Vården på Hälsa Hemma drivs dels genom digitala besök i vår mobilapp genom text, ljud och video, och dels genom hembesök. Fysiska besök görs vid behov dessutom på vår vårdcentral, som kommer att vara din arbetsplats. Vår ambition är att patienten ska uppleva att Hälsa Hemma är en tillgänglig och pålitlig vårdcentral.

Vi söker dig som öppnar vårdcentralen på morgonen och bemannar receptionen. Du är den första personen som patienterna har kontakt med, både fysiskt på vårdcentralen och i textchatt via appen.

Du ska vara duktig på att kombinera olika arbetsuppgifter. Att vara administratör är ett ansvarsfullt arbete. Utöver att vara den första kontakten för patienterna, kan din arbetsdag bestå av varierande arbetsuppgifter såsom att ha kontakt med regionen, se till att våra elbilar är laddade, posthantering, fakturering, betalningar och avstämningar. Du är nyfiken på teknik och känner dig bekväm att arbeta i olika typer av digitala miljöer. B-körkort är ett krav.

Du är service-minded och nyfiken på nya sätt att arbeta på, samtidigt som du är utåtriktad, prestigelös och har lätt för att samarbeta med kollegor. Om du har tidigare vårderfarenhet eller vårdutbildning såsom undersköterska är detta meriterande – men inte ett krav. Du kommer arbeta med att ta emot patienter i chatten innan de slussas vidare till sjuksköterskor och läkare.

Hos oss arbetar du i vår egenutvecklade digitala plattform som tagits fram av oss som arbetar inom vården. I plattformen kan vår vårdpersonal hålla kontakt med sina patienter genom text, ljud och/eller video, och samtidigt diskutera patientärenden på ett säkert sätt med dina kollegor. Systemet hjälper dig att organisera din arbetsdag på ett lustfyllt sätt, och systemet pratar även med andra system automatiskt, vilket minskar risken för dubbeldokumentation.

Du kommer arbeta på en vårdcentral startad av oss som jobbar i vården. Vi drivs av att erbjuda bästa möjliga vård samtidigt som vi har roligt tillsammans. Vi ser fram emot att berätta mer om oss själva och hur vi arbetar – men framförallt att lära känna dig!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHälsa Hemma Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5592116890
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Hälsa Hemma Sverige AB söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Solna. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos Hälsa Hemma Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2022-02-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vårdadministratör till Vårdcentralen Cityhälsan Söder

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Norrköping.

2021-12-16

Mer info

Vårdadministratörer till Vårdcentralen Cityhälsan Söder

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Norrköping.

2022-01-19

Mer info

Vårdadministratör till Vadstena Vårdcentral

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Vadstena.

2022-01-24

Mer info