Sales Development Representative till All Ears?????

Publiceringsdatum: 2021-07-21

Om tjänsten

Wrknest söker nu en Sales Development Representative till All Ears kontor i centrala Stockholm. All Ears är en mediebevakningstjänst (Grundat 2016) som, genom den snabbaste AI-tekniken, håller koll på vad som sägs om olika varumärken i poddar, Youtube, TV, webb-tv och radio. All Ears används i dag av några av världens största varumärken - bland annat Toyota och Walmart - och av kända poddare som Alex & Sigge och Alexander Pärleros. All Ears har flera stora kunder över hela Sverige, Norge samt USA och letar nu efter nästa stjärna som kan hjälpa bolaget att fortsätta expandera.

Rollen passar perfekt för dig som vill utvecklas inom sälj. Som medarbetare på All Ears finns stora möjligheter att växa i sin roll och karriär, samt att påverka bolaget och driva försäljningen till nya marknader. Idag är bolaget unikt i det att de erbjuder mediebevakning för talade medier - vilket gör det extra roligt att sälja! Bolaget består av drivna och hungriga medarbetare som peppas av att ha roligt på jobbet samtidigt som de tillsammans driver företaget framåt. Kulturen är målinriktad och framgångar firas mer än gärna med gemensamma middagar, AWs, resor och lite extra semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Sales Development Representative på All Ears kommer du att arbeta stöttande mot Sales Executive med nykundsbearbetning. Du kommer att ha kontakt med främst större bolag där typkunden är kommunikations- eller PR-chefer. Du ansvarar framförallt för att prospektera och boka möten genom bland annat mejl och telefon. Sedan tar Sales Executive över och genomför dina bokade möten.

Vi hoppas att du genom ditt engagemang och driv kommer skapa nya affärsmöjligheter och få chansen att växa med företaget och utvecklas i din säljkarriär. För rätt person kan man så småningom axla rollen som Sales Executive eller på sikt kanske driva internationella affärer eller leda ett team.

Vi söker dig som

  • Är flytande i svenska både i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du

  • Har koll på mediebevakningsbranschen
  • Jobbat med mötesbokning tidigare

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, orädd och resultatinriktad. Du har en hög social kompetens, hög drivkraft och lätt för att knyta kontakter.

Övrig information

Start: Omgående

Anställningsform: Heltid (40h/veckan)

Placering: Stockholm

För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifter kommer du att få en onboarding i samband med start.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om All Ears

Varje dag publiceras hundratals timmar innehåll i svenska radiosändningar, poddar, Youtube-kanaler och på TV. Under ett dygn hinner tusentals varumärken att omnämnas.

Omvärldsbevakning är en av grundstenarna i kommunikationsindustrin. Men tidigare har det varit omöjligt för varumärken att få reda på om de blivit omnämnda i talade kanaler. Ett svart hål för analys och insiktsarbete.

Tack vare den senaste utvecklingen inom maskininlärning och AI kan vi analysera podcasts, radio, Youtube och TV-kanaler automatiskt - på massiv skala. Det har gått fort framåt och uppåt sedan vi lanserade hösten 2016. Kommunikationsavdelningarna hos Svenska Spel, Max Hamburgare, och många fler, finns idag på vår kundlista. All Ears har flera hundra högprofilerade kunder, som Walmart, SJ och Toyota.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
OmfattningTills vidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSäljassistent

Ansökan

Wrknest AB söker en person till denna tjänst som säljassistent med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som säljassistent hos Wrknest AB skickar du in din ansökan senast 2022-01-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sales Development Representative till All Ears?????

Wrknest AB söker en person till tjänsten som säljassistent i Stockholm.

2021-07-28

Mer info

Medicinsk sekreterare till vuxenpsykiatriska mottagningen, Uddevalla

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Uddevalla.

2021-04-15

Mer info

Medicinsk sekreterare till Sekreterare Akut Hudiksvall

REGION GÄVLEBORG söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Hudiksvall.

2021-05-04

Mer info