Medicinsk sekreterare till öppenvården

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Vill du arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Capio Sverige AB söker just nu efter en läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare och du kan vara den de letar efter. Capio Sverige AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Denna position är tillgänglig i Stockholm. Capio Sverige AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare. De har just nu ett ledigt jobb som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare som kan vara av intresse för dig. Har du vad som krävs för att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos Capio Sverige AB? Ansök innan onsdag den tjugoförsta juni 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

  • Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
  • Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
  • Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
  • Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Vi vill ha en ny kollega i Team Medicin!

Om oss

Vi har startat upp en ny stödfunktion, Vårdnära Administration, där samtliga medicinska sekreterare är samlade.

Under närmare två år har vi tillsammans format en stödfunktion som har patienten i fokus och ger service till alla mottagningar och avdelningar på sjukhuset. Vi tar sikte mot och är en del av framtidens sjukvård. 

Organisatoriskt är vi uppdelade på fyra enheter, Öppenvård, Slutenvård, Akuten och Chefstöd. Vi rekryterar nu till enheten för Öppenvård där vi idag är 47 medarbetare som önskar en ny kollega! 

Vill du tillsammans med oss utforma framtidens Vårdnära administration?

Om rollen

Som medicinsk sekreterare inom öppenvården ger du service till våra mottagningar. Behovet av en ny kollega har i nuläget uppstått i Team medicin, Neurologmottagningen. Som sekreterare vid Neurologmottagningen arbetar du tillsammans med två kollegor för att säkerställa dokumentationen och kodning. Du behöver också vara beredd att förstärka andra mottagningar än den du initialt är satt att serva, då vi arbetar där behovet är som störst. Vi har en kollega som valt att gå vidare till nya utmaningar och vi söker nu en ersättare som är intresserad av att ingå i vårt team. Om du är den vi söker - tveka inte att skicka in din ansökan till oss. 

Dina arbetsuppgifter

Vill du vara en del av ett nav i det administrativa flödet i ett patientfokuserat arbete, där vi tillsammans bidrar till en god arbetsmiljö och arbetar för att göra rätt från början i patientflödet? Då är den här tjänsten för dig! Som medicinsk sekreterare inom öppenvården är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att skriva journaler, brev och intyg, hantera kvalitetsregister, remisshantering samt ansvara för DRG-registrering mm i journalsystemet Cambio Cosmic.  

Du tillsammans med kollegor finns tillgänglig och har gemensamt ansvar för att ge service till våra mottagningar. 

Vi arbetar även kontinuerligt med förbättringsarbeten i vår vardag på en nyfiket och modigt sätt.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Utbildning i diagnosklassificering är meriterande men inte ett krav, dock bör kunskap och intresse finnas för kodning av diagnoser och åtgärder då vi bistår läkarna med detta. Vi ser gärna dig som kan vara nyfiken på förändringar, har lätt att samarbeta, är serviceinriktad och självgående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Utöver ett spännande uppdrag erbjuder vi dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi tillämpar flextid. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Heltid 39,5 timmar per vecka dagtid. Tjänsten tillträdes enligt överenskommelse. 

I den här rekryteringsprocessen jobbar vi med löpande urval vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare

Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCapio Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560625237
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Capio Sverige AB söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos Capio Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare till öppenvården

Capio Sverige AB söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Stockholm.

2023-06-02

Mer info

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Nöbbelöv i Lund

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Lund.

2023-06-09

Mer info

Medicinsk sekreterare, natt, till akutmottagning i Lund

REGION SKÅNE söker två personer till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Lund.

2023-05-17

Mer info