Kommunsekreterare/nämndsekreterare

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Har du övervägt att arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Nu har du chansen att börja jobba som nämndsekreterare hos Bemannia Kontor AB. Bemannia Kontor AB söker någon som vill arbeta heltid under 3 månader – upp till 6 månader. Kanske är det du?

Täby är platsen där denna position är ledig. Företaget Bemannia Kontor AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som nämndsekreterare har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sök jobbet som nämndsekreterare hos Bemannia Kontor AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast onsdag den trettioförsta maj 2023.


Jobbannons

Har du tidigare erfarenhet av arbete i rollen och söker ett uppdrag från och med augusti? Då kan du vara den vi söker!

Om uppdraget

Nu söker vi en kommunsekreterare eller nämndsekreterare till ett konsultuppdrag hos vår kund i Täby. Uppdraget börjar den 1 augusti 2023 och pågår i tre månader på heltid.

Till rollen söker vi dig som har arbetat minst 6 månader som kommunsekreterare eller nämndsekreterare vid kommun, och har goda kunskaper i vad rollen innebär.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 010

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBemannia Kontor AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5566335476
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeNämndsekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Bemannia Kontor AB söker en person till denna tjänst som nämndsekreterare med placerings i Täby. Om det låter intressant att arbeta som nämndsekreterare hos Bemannia Kontor AB skickar du in din ansökan senast 2023-05-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Socialsekreterare

Ljusnarsbergs kommun söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Ljusnarsberg.

2023-06-01

Mer info

Technical Sales Manager

Secutection söker en person till tjänsten som försäljningsassistent i Stockholm.

2023-06-01

Mer info

Socialsekreterare till Boendemottag, Mottagsenheten

Malmö kommun söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Malmö.

2023-06-01

Mer info