Medicinsk sekreterare

Publiceringsdatum: 2021-07-21

Närvårdsenheten i Tierp

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Vi söker en medicinsk sekreterare till vår nya Närvårdsenhet i Tierp!

Vill du vara med och starta vår nya närvårdsenhet i Tierp? Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete där du får vara med och bygga upp en trygg, patientsäker och god vård med patienten i fokus. Följ med på vår resa mot effektiv och nära vård 2030!

Vi söker nu en medicinsk sekreterare för tillsvidareanställning på 50-100%. Önskvärt är att du kan börja i november men vi kommer överens om lämpligt tillträdesdatum för tjänsten.

Ditt uppdrag

Hos oss har du alla de varierande arbetsuppgifter som ingår i rollen som medicinsk sekreterare. Det innebär planerad tid för journalskrivning och övrig tid för gemensamma funktioner för vårdcentralen. Övriga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma exempelvis ansvara för HSA-katalog, tidboksläggning, fakturahantering, IT-stöd etc. Arbetsuppgifterna kan komma att växa fram då enheten håller på att starta med vikt på flexibelt temabaserat arbetssätt i samverkan.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med några års erfarenhet av yrket. Du behöver ha goda kunskaper i MS Officeprogrammen. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic samt har kunskaper för registrering enligt DRG.

Du är serviceinriktad, noggrann, van att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du har också en god förmåga att samarbeta och att organisera ditt arbete.

Vår verksamhet

Närvårdsenheten är en del av vårdcentrum Tierp-Älvkarleby och är planerad att startas upp under november 2021. Enheten blir en 24/7 verksamhet som kommer att vara placerad på Danielsgården i Tierp, mellan Uppsala och Gävle, med goda pendlingsmöjligheter. Vi kommer att ha ca 18 vårdplatser med kortare vårdtid med anpassade in- och utskrivningsflöden. Avdelningen kommer i första hand att vända sig mot äldre patienter med komplexa behov och som behöver inneliggande sjukvård men inte kräver sjukhusets specialistresurser. Viss dagvård ska också kunna erbjudas.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta Verksamhetsområdeschef Monica Ulfsdotter Pettersson på mail monica.b.pettersson@regionuppsala.se, Programchef för effektiv och nära vård, Åsa Himmelsköld, asa.himmelskold@regionuppsala.se alternativt Elize Leto, elize.leto@regionuppsala.se.

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTills vidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare

Ansökan

REGION UPPSALA söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Tierp. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos REGION UPPSALA skickar du in din ansökan senast 2021-08-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare till dokumentationsheten på Specialistpsykiatrin

REGION KRONOBERG söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Växjö.

2021-04-16

Mer info

Medicinsk sekreterare till Akademiskt Specialistcentrum

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Stockholm.

2021-04-16

Mer info

Medicinsk sekreterare till Stockholms centrum för ätstörningar

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Stockholm.

2021-04-16

Mer info