Medicinsk sekreterare, Holmsunds/Obbolas Hälsocentral, Umeå

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Är du intresserad av att jobba inom administration, ekonomi, juridik? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos REGION VÄSTERBOTTEN genom att arbeta som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare. REGION VÄSTERBOTTEN söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Denna tjänst finns tillgänglig i Umeå som är tjänsteorten. Företaget REGION VÄSTERBOTTEN erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Du har fortfarande tid att söka jobbet som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare hos REGION VÄSTERBOTTEN om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är fredag den första december 2023.


Jobbannons

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Holmsund/Obbola är två skärgårdssamhällen med ca 8500 invånare. De är belägna ca 15 km från Umeå centrum. Här finns skola med klasser från 1 till 9, badhus och sporthall samt ett antal butiker. Kollektivtrafiken är ett bra alternativ vid behov av pendling till Umeå Centrum, Universitet eller Universitetssjukhus. Holmsund/Obbola Hälsocentral är ett naturligt val vid behov av vård för de boende i området. Hälsocentralen ingår tillsammans med Ålidhems hälsocentral och Primärvårdsjouren i basenheten Primärvård Öst, Umeå.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare/vårdadministratör som vill jobba på en liten men familjär hälsocentral. Här är vi en kunnig och erfaren personalstyrka som tillsammans bidrar till utveckling av arbetsmetoder och en god patientsäker vård till våra patienter. Vi är en liten enhet där vi har korta beslutsvägar och ser teamarbete som en framgångsfaktor. På enheten finns runt 40 medarbetare och dina närmsta kollegor består av både receptionist och medicinsk sekreterare.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER

Som medicinsk sekreterare/vårdadministratör hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många.

Arbetet är varierat med sedvanliga arbetsuppgifter så som medicinsk dokumentation, remissregistrering, tidsbokning och telefonservice. Det är även en roll under utveckling varför arbetsuppgifter så som fakturering, schemaplanering och andra diverse vårdadministrativa arbetsuppgifter kan förekomma beroende på intresse och erfarenhet. Du erbjuds ett omväxlande arbete där du blir en viktig del av vår verksamhet.

Vi står inför en stor förändring av denna yrkesroll i och med stundande byte av journalsystem där vi ser stora möjligheter att kunna forma rollen både utifrån verksamhetens behov men även utifrån personligt intresse.

KVALIFIKATIONER

För detta jobb behöver du vara utbildad medicinsk sekreterare alternativt vårdadministratör.

Du behöver ha god samarbetsförmåga, tycka om att vara serviceinriktad, kunna arbeta självständigt och tycka om att lära dig nya saker. Du behöver även vara ansvarstagande, trivas med att hitta nya arbetssätt samt ha ett förhållningssätt som bidrar till en helhetssyn som gör vårdprocessen bättre och tryggare.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från primärvård och vana att arbeta i BMS/System Cross.

ÖVRIGT

Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan

https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Om du har skyddad identitet och vill ansöka så kontaktar du rekryterande chef och skickar sedan in dina ansökningshandlingar via post.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION VÄSTERBOTTEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000222
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

REGION VÄSTERBOTTEN söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare med placerings i Umeå. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare hos REGION VÄSTERBOTTEN skickar du in din ansökan senast 2023-12-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare, CFOG, Umeå

REGION VÄSTERBOTTEN söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Umeå.

2023-11-27

Mer info

Medicinska sekreterare semestervikariat Umeå 2024

REGION VÄSTERBOTTEN söker femton personer till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Umeå.

2023-12-01

Mer info

Medicinsk sekreterare till Skrivenheten, Hjärtcentrum, Umeå

REGION VÄSTERBOTTEN söker två personer till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Umeå.

2023-12-01

Mer info