Verksamhetsansvarig till Västerås eller Eskilstuna

Publiceringsdatum: 2022-06-22

Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde.

Medborgarskolan är indelad i åtta regioner. Medborgarskolan Mälardalen är en ideell förening som bedriver förutom traditionell folkbildning i egen regi och även på uppdrag av arbetsförmedlingen samt företagsutbildning. Medborgarskolan Mälardalen omfattar Sörmlands, Västmanlands samt Uppsala län och har idag sex lokalkontor.

Vi ser med stor glädje att vår folkbildning fortsätter att efterfrågas och att vi därför behöver förstärka ett av våra arbetsteam med fler kollegor som vill utveckla dagens och morgondagens bildning tillsammans med oss.

Vi söker dig som har ett stort intresse av att skapa mötesplatser för kunskapsutbyte, utveckling och upplevelser!

Om tjänsten

Våra kurser, föreläsningar och utbildningar vänder sig till den breda allmänheten i alla åldrar samt till företag. Till oss söker sig människor för så väl kompetensutveckling som för att utöva sitt intresse och utvecklas tillsammans med andra. Tillsammans med dina kollegor ansvara du för att skapa hög tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet. Du utgår från kundernas behov och är aktiv i din roll att ta fram ett brett, säljande utbud. Du arbetar med hela processen från idé till färdig produkt och vidare med försäljning, administration, marknadsföring samt kvalitetsuppföljning. Ditt ansvar för att skapa och upprätthålla en nära och tillitsfull dialog och samverkan med dina kursledare är en central del av tjänsten. I rollen ingår även att ansvara för rekrytering av nya kursledare. Du har ett eget resultatansvar för din intäktsbudget.

Kvalifikationer och erfarenhet

Kundkontakt är en central del för tjänsten. Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet från kundnära arbete och sälj. Erfarenhet från arbete inom bildning- eller fortbildningssektorn är meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt mot uppsatta mål och att ha ett resultatansvar. Erfarenhet av att utveckla distansutbildning och pedagogiskt kunnande är meriterande. En eftergymnasial utbildning av relevans för tjänsten är en merit. Mycket god datavana är ett krav samt mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för service och sälj. Du stimuleras av att arbeta resultatinriktat, där du på ett skickligt sätt kopplar kundens behov till en affärsmässig försäljning av vårt samlade utbud. Du har en naturlig fallenhet för att etablera kontakt i mötet med så väl kunder som kursledare, företag som kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som entreprenörskap och förmåga att driva en process från tanke till leverans. Du behöver behärska förmågan att kunna växla mellan operativt arbete i form av administration och kundvård och parallellt kunna planera och utveckla befintligt och nytt utbud.

Tjänsten är placerad i Västerås eller Eskilstuna beroende på var du bor. Du utgår från placeringsorten men arbetar i hela regionen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning, uppge gärna löneanspråk i ansökan. Kollektivavtal finns med Unionen. Eftersom det ingår resor i tjänsten förutsätter vi att du har körkort.

För ytterligare information eller frågor kring tjänsten kontakta: madeleine.landhage@medborgarskolan.se. Eftersom det är semestertider så kan det bli viss fördröjning med återkopplingen.

Sök tjänsten på www.medborgarskolan.se senast den 8 augusti. Vi ser fram emot din ansökan.

Vi undanber oss alla säljande samtal och e-post för annonsering på andra medier då vi har marknadsföringsplanen klar för denna rekrytering.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStudieförbundet Medborgarskolan
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer8176007089
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeKursadministratör
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Studieförbundet Medborgarskolan söker en person till denna tjänst som kursadministratör med placerings i Västerås. Om det låter intressant att arbeta som kursadministratör hos Studieförbundet Medborgarskolan skickar du in din ansökan senast 2022-07-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Utbildningskoordinator till Västerås

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som utbildningsadministratör/utbildningssekreterare i Västerås.

2022-06-15

Mer info

Utbildningskoordinator | Westinghouse | Västerås

Manpower AB söker en person till tjänsten som kursadministratör i Västerås.

2022-06-09

Mer info

Konsultuppdrag som utbildare i HLR och Första hjälpen till Presto!

Poolia Sverige AB söker en person till tjänsten som utbildningsadministratör/utbildningssekreterare i Västerås.

2022-07-01

Mer info