Samordnare till Vårdval Primärvård

Publiceringsdatum: 2022-06-22

Vår kollega går vidare till nya utmaningar och vi söker därför en samordnare till enheten Vårdval Primärvård. Du välkomnas av en arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat där vi jobbar tillsammans och stöttar varandra. 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som samordnare har du en central roll i enhetens arbete med att upphandla, utveckla och följa upp primärvården inom region Västmanland. I rollen ingår bland annat att vara sammankallande till centrala mötesforum, att föra protokoll och strukturera underlag, avtal och övrig dokumentation. Du arbetar nära enhetens verksamhetschef och ansvarar för intern planering och samordning inom enheten bl a genom registrering i ekonomisystem, ärendehantering etc.

En del i uppdraget är också att fungera som webbredaktör på vårdgivarwebben och ansvara för den löpande kommunikationen med vårdcentralerna. I rollen ingår också att arbeta som lokal redaktör för Nationellt Kliniskt Kunskapsstöd som är regionernas gemensamma rekommendationer för utredning, behandling och uppföljning i mötet med patienten.

Om arbetsplatsen

Vårdval Primärvård har en beställarroll som innebär en nära dialog med alla utförare, såväl regiondrivna som privata vårdcentraler, samt deltagande i nationella nätverk. När det gäller medicinsk utveckling och samordning har vi också inom vår verksamhet specifika funktioner knutna till oss för mödra- och barnhälsovård samt studierektorer för ST i allmänmedicin.

Vi är en enhet för utveckling och uppföljning av primärvård inom Region Västmanland. Enheten ska stödja och följa upp hälso- och sjukvårdens processer och utveckling. I vårt uppdrag ingår att stimulera till och följa upp utvecklingen mot en god och jämlik hälsa, att säkra god tillgänglighet till vård men också att arbeta för en ökad patientsäkerhet och kostnadseffektiv vård.

Vårdval Primärvård ingår i Hälso-och sjukvårdsförvaltningen, område Nära vård.

På Vårdval Primärvård jobbar det idag ett femtontal medarbetare, bland annat medicinsk rådgivare, verksamhetsutvecklare inom olika områden samt controller. Vi är arbetsgrupp med olika kompetenser och erfarenheter och har ett öppet arbetsklimat. När du kommer ny till oss kommer du få en individuellt anpassad introduktion där vi är måna om att du på ett bra sätt kommer in i dina nya arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasialutbildning och ser det som meriterande om du har utbildning som medicinsk sekreterare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Rollen kräver att du har tidigare erfarenhet av en samordnande administrativ funktion och god kännedom om regionens organisation, verksamhet och system. Vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av primärvård.

Vi ser att du som person trivs med ett komplext och skiftande uppdrag. Du är strukturerad, ansvarstagande, självständig och lösningsfokuserad och har en mycket god social kompetens. Eftersom det i rollen ingår mycket sociala kontaktytor både internt och externt samt självständigt skrivarbete måste du ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 75%-100%. Tillträde enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 20 juli 2022.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION VÄSTMANLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000172
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

REGION VÄSTMANLAND söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Västerås. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos REGION VÄSTMANLAND skickar du in din ansökan senast 2022-07-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Samordnare till Vårdval Primärvård

REGION VÄSTMANLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Västerås.

2022-06-30

Mer info

Söker en medicinsk sekreterare till uppdrag i primärvården inom privat s...

Bonliva AB söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Malmö.

2022-05-18

Mer info

Kurssamordnare till IGP

Uppsala Universitet söker en person till tjänsten som utbildningsadministratör/utbildningssekreterare i Uppsala.

2022-06-20

Mer info