Utbildningsadministratör

Publiceringsdatum: 2021-04-12

Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.

Ekonomihögskolan är en kreativ och internationell kunskapsmiljö som utbildar och forskar inom bland annat företagsekonomi, nationalekonomi, turism, rättsvetenskap och statistik. Vår strävan är att dra nytta av och vara till nytta för näringsliv och samhällsutveckling regionalt, nationellt och i världen.

Arbetet inom fakulteten utgår från Linnéuniversitetets fyra värdeord: nytänkande, nyfikenhet, närhet och nytta. Målsättningen är också att bli internationellt ackrediterad som Business School. Ekonomihögskolans kansli består av 30 medarbetare jämnt fördelade på de båda orterna. Kansliet ansvarar för administrativt stöd till fakultetsstyrelse, dekan, fakultetens råd och till institutionerna.

Arbetsuppgifter

Anställningen innebär ortsövergripande utbildningsadministration men tjänstgöring är förlagd på kansliet i Växjö. I arbetsuppgifterna ingår administration av Ekonomihögskolans distanskurser, stöd vid nedläggning av kurs samt arbete i lärplattformen MyMoodle. Du ingår i bemanning av studentreceptionen och hantering av studentärenden via mail och telefon samt studiedokumentation ingår också i tjänsten. Även andra utbildningsadministrativa arbetsuppgifter förekommer.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha relevant akademisk examen på lägst kandidatnivå. Vi söker en utbildningsadministratör som har ett serviceinriktat och prestigelöst arbetssätt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Det är viktigt för anställningen att ha god förmåga att hantera och strukturera stora mängder av information. Erfarenhet av arbete i LADOK är meriterande. Du är noggrann och kan arbeta metodiskt. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet och gärna statlig sektor, särskilt av liknande arbetsuppgifter som ingår i anställningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde: snarast

Placeringsort: Växjö. Då anställningen innebär arbete i både Kalmar och Växjö måste du vara beredd att regelbundet tjänstgöra på båda orterna.

Omfattning: 100 %. Visstidsanställning tom 31 januari 2022 alt 31 mars 2022.

Information

Upplysningar lämnas av t.f kanslichef Katarina Zambrell, tel 0480 49 71 02, katarina.zambrell@lnu.se och HR-partner Jesper Pettersson, jesper.pettersson@lnu.se 

Fackliga företrädare nås via universitetets växel, tel. 0772-28 80 00.

Välkommen med din ansökan enligt instruktion senast den 30 april 2021.

Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeUtbildningsadministratör/Utbildningssekreterare

Ansökan

Linnéuniversitetet söker en person till denna tjänst som utbildningsadministratör/utbildningssekreterare med placerings i Växjö. Om det låter intressant att arbeta som utbildningsadministratör/utbildningssekreterare hos Linnéuniversitetet skickar du in din ansökan senast 2021-04-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Juridiska institutionen söker en utbildningsadministratör

Göteborgs Universitet söker en person till tjänsten som utbildningsadministratör/utbildningssekreterare i Göteborg.

2021-04-08

Mer info

Utbildningsadministratör

Stockholms Universitet söker en person till tjänsten som utbildningsadministratör/utbildningssekreterare i Stockholm.

2021-04-16

Mer info

Vik. utbildningsadministratör

Lunds Universitet söker en person till tjänsten som utbildningsadministratör/utbildningssekreterare i Lund.

2021-04-06

Mer info