Administratör med fokus på grundutbildning

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter ett jobb inom administration, ekonomi, juridik? Vill du ta steget att arbeta som utbildningsadministratör/studieadministratör hos Chalmers Tekniska Högskola AB? Nu har du möjligheten. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Chalmers Tekniska Högskola AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Om du redan bor i närheten av Göteborg, är det här din chans att söka ett spännande jobb Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Chalmers Tekniska Högskola AB i rollen som utbildningsadministratör/studieadministratör så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Söker du efter en spännande karriär som utbildningsadministratör/studieadministratör? Sök jobbet hos Chalmers Tekniska Högskola AB senast måndag den tolfte augusti 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Institutionen för Elektroteknik tar sig an utmaningar för en hållbar framtid exempelvis inom samhällets växande kommunikations- och elektrifieringsbehov. Nu söker verksamhetsstödet en administratör till en dynamisk och internationell forskningsmijö.

Information om institutionen

Vid institutionen för Elektroteknik bedrivs framstående forskning och utbildning inom områdena kommunikations- och antennsystem, system- och reglerteknik, signalbehandling och medicinsk teknik samt elkraftteknik. Våra kunskaper kommer till nytta överallt där det finns avancerad teknik med inbyggd elektronik.

Vi är knappt 300 anställda från drygt 20 länder, och har en omfattande nationell och internationell forskningssamverkan med akademi, industri och samhälle. Institutionen ger ca 120 kurser, varav en betydande del ingår är på masternivå.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en administratör till institutionen. Arbetet är självständigt och utgår från studenter och lärare/handledares behov. Samordning sker inom verksamhetsstödet, främst med institutionens åtta administratörer men även med övriga kollegor såsom ekonomer. Tjänsten är placerad på avdelningen för verksamhetsstöd som består av ca 20 personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

⦁ Administration inom grundutbildningen

⦁ Rapportering av kurser inom grundutbildning

⦁ Personaladministration

⦁ Stöd till lärare/ handledare

⦁ Stöd till Viceprefekt grundutbildningen

Anställningsform

Tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer

Du har flera års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete och har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du har en god analytisk förmåga samt är van vid att ha en överblick och ta ansvar för hela den administrativa processen.

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete gärna från högskola/universitet och har du arbetet med stöd till grundutbildning är det meriterande Du har även erfarenhet av administrativa stödsystem och goda kunskaper i office paket.

Då vi verkar i en internationell miljö är vana vid att uttrycka sig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska en förutsättning.

För att trivas behöver du vara självständig och trygg i såväl person som i din professionella roll. Det är viktigt att du trivs med att arbeta såväl med helhet och utveckling som med de operativa arbetsuppgifterna.

Du är en nyfiken person som har lätt för att bemöta och samarbeta med personer i olika sammanhang. Som person är du engagerad, prestigelös och har god förmåga att planera och prioritera. Stor vikt sätts vid personlig lämplighet för tjänsten.

Att arbeta på Chalmers

Chalmers värdeord: öppenhet, respekt, delaktighet, mångfald och kvalitet, genomsyrar synen på vår arbetsmiljö och våra medarbetare. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i en akademisk miljö, där studenter och medarbetare drivs av att skapa värde för en hållbar framtid.

Våra förmåner för anställda omfattar bland annat:

⦁ Flexibilitet att arbeta på distans med hänsyn till verksamhetens behov. 

⦁ Semester upp till sju veckor per år.

⦁ Kollektivavtal med föräldralön, sjukpenningtillägg, läkemedelskostnader, löneväxling, pension, inarbetade dagar samt flextid.

⦁ Friskvårdsbidrag samt en friskvårdstimma varje vecka under betald arbetstid.

Här kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta på Chalmers.

Ansökningsförfarande

Ansökan ska vara märkt med namn och referensnummer 20240418. Dokumenten sparas som PDF-filer enligt nedan:

CV

Personligt brev

  • 1-2 sidor

Övrigt (valfritt)

  • Eventuella intyg, betyg etc. Referenser lämnas vid en eventuell intervju.

Sista ansökningsdag: 2024-08-12

Vid frågor, vänligen kontakta

Pia Karlsson, E2 Verksamhetsstöd,

pia.karlsson@chalmers.se

  • ** Chalmers undanber sig alla erbjudanden om ytterligare jobbannonsering eller rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering. ***

Chalmers tekniska högskola i Göteborg forskar och utbildar inom teknik och naturvetenskap på hög internationell nivå. Universitetet har 3 100 anställda, 10 000 studenter och utbildar ingenjörer, arkitekter och sjöbefäl. Med vetenskaplig excellens som grund utvecklar Chalmers kompetens och tekniska lösningar för en hållbar värld. Genom globalt engagemang och entreprenörsanda skapar vi innovationskraft, i nära samarbete med övriga samhället.

Chalmers grundades 1829 och har än idag samma motto: Avancez – framåt.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnChalmers Tekniska Högskola AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564795598
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUtbildningsadministratör/Studieadministratör
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Chalmers Tekniska Högskola AB söker en person till denna tjänst som utbildningsadministratör/studieadministratör med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som utbildningsadministratör/studieadministratör hos Chalmers Tekniska Högskola AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk vårdadministratör Klinisk patologi och genetik, USÖ

REGION ÖREBRO LÄN söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Örebro.

2024-07-10

Mer info

Medicinsk vårdadministratör, Brickebackens vårdcentral

REGION ÖREBRO LÄN söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Örebro.

2024-06-12

Mer info

Medicinsk vårdadministratör till Verksamhetsområde ögon, USÖ

REGION ÖREBRO LÄN söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Örebro.

2024-07-01

Mer info