Medicinskt sekreterare till Arvidsjaur Hälsocentral

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Funderar du på att söka jobb inom administration, ekonomi, juridik? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos REGION NORRBOTTEN genom att arbeta som medicinsk sekreterare. Intresserade sökes för heltid-jobb hos REGION NORRBOTTEN - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Luleå. REGION NORRBOTTEN söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som medicinsk sekreterare. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Låt REGION NORRBOTTEN hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som medicinsk sekreterare! Ansök seast söndag den elfte augusti 2024.


Jobbannons

Är du intresserad av att arbeta i glesbygd med utvecklande arbetsuppgifter?

Arvidsjaurs hälsocentral är en utpräglad glesbygdshälsocentral med engagerade kollegor som karaktäriseras av en öppen och välkomnande atmosfär och en framåtanda vad gäller att utveckla vården med patienten i centrum.

I hjärtat av Lappland hittar du en lugn och trygg plats där du har friheten att utforska och upptäcka storslagen natur bland gnistande sjöar, snötäckta bergstoppar och djupa skogar. De som bor i Arvidsjaur har främst förälskat sig i naturen, människorna och den livskvalitet som finns här.  

Flytta till Arvidsjaur I Flytta Hit


Vi söker
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör/läkarsekreterare och som har goda kunskaper i svenskt språk, tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i diagnosklassificering är om du har erfarenhet inom yrket sedan tidigare.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är självgående och strukturerad då du planerar och organiserar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt, är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du har en problemlösande förmåga och en helhetssyn.

Det här får du arbeta med
Arvidsjaurs hälsocentral är en glesbygdshälsocentral med ca 6150 listade. PÅ hälsocentralen finns läkarmottagning, distriktsjuksköterska-, sjuksköterske- och undersköterskemottagning, psykosocialt team med samtalsbehandling, mödra-och barnhälsovård, fysioterapi, arbetsterapi, fotvård samt laboratorium och röntgen. Utöver detta har vi även verksamhet dygnet runt med jourmottagning och en allmänmedicinsk vårdavdelning med 6 vårdplatser. På hälsocentralen finns även en ambulansstation som delvis arbetar integrerat i vår verksamhet.

På mottagningen arbetar vi i team kring patienterna. I teamet arbetar du som medicinsk sekreterare/vårdadministratör tillsammans med läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut med patienten i centrum. I primärvården är vi navet i patientens vård och vi jobbar med fokus på kontinuitet.

Tillsammans med dina kollegor är du en viktigt del i teamet då du har ett övergripande ansvar för att den dagliga administrativa verksamheten ska fungera. Arbetet är stimulerande och omväxlande med varierande arbetsuppgifter som till exempel medicinsk dokumentation i journalsystemet VAS, diagnoskodning, hantering av remisser, post och andra administrativa handlingar samt även behörighets- och systemadministration, fakturahantering och diarieföring.  Det kan även förekomma receptionsarbete och annan personaladministration. Snart går vi in i ett nytt journalsystem COSMIC. Våra korta beslutsvägar ger dig stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och vara delaktig i både verksamhetsutveckling och patientsäkerhetsarbete.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/" target="_blank">https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiden är dagtid måndag-fredag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION NORRBOTTEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000230
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMedicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

REGION NORRBOTTEN söker en person till denna tjänst som medicinsk sekreterare med placerings i Luleå. Om det låter intressant att arbeta som medicinsk sekreterare hos REGION NORRBOTTEN skickar du in din ansökan senast 2024-08-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare till Torvalla hälsocentral välkomnas!

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Östersund.

2024-06-05

Mer info

Medicinsk sekreterare till Hamrånge Din hälsocentral

REGION GÄVLEBORG söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Gävle.

2024-07-08

Mer info

Medicinsksekreterare till Kiruna Hälsocentral

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som sekreterare i Luleå.

2024-07-12

Mer info