Socialsekreterare, tillsvidare anställning

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Söker du efter ett jobb inom yrken med social inriktning-sektorn? Säffle kommun är på jakt efter en skicklig socialsekreterare och du kan vara rätt person för jobbet. Detta är ett jobb på heltid där Säffle kommun letar efter någon under tills vidare.

Att bo i närheten av Säffle kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Säffle kommun behöver fler anställda som stödjer arbetet inom socialsekreterare. Kolla in deras två lediga tjänster för att se om du har vad som krävs. Du har fortfarande tid att söka jobbet som socialsekreterare hos Säffle kommun om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är söndag den fjärde augusti 2024.


Jobbannons

Välkommen till oss!

I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya. Vi värnar om varandra och samhällets växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026.

Socialförvaltningen, IFO

Välkommen till oss!

I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi.

Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya. Vi värnar om varandra och samhällets växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026.

Beskrivning

Vi söker en socialsekreterare för tillsvidare anställning till vår enhet för Barn och Unga vid Individ- och familjeomsorg (IFO) i Säffle. IFO i Säffle är en välfungerande verksamhet som arbetar med ekonomiskt bistånd, Barn och deras familjer samt vuxna med missbruk och våld i nära relation. Inom vår verksamhet finns även såväl behandlingsgrupp som arbetar i öppenvård samt en familjecentral för förebyggande arbete i samverkan med regionen.

Barn- och unga gruppen är en trevlig arbetsgrupp bestående av socialsekreterare med olika lång erfarenhet och kompetens. Arbetsgruppen består av 10 socialsekreterare, 2 familjerätts-/ familjehemssekreterare samt en förste socialsekreterare.  

Handläggarna sitter i lokaler centralt, mitt emot järnvägsstationen i Säffle. Det är enkelt att pendla till oss med buss eller tåg både från Karlstadshållet och från Västra Götaland. Föredrar du att pendla med bil har vi flera medarbetare som det kan gå att samåka med. 

Goda möjligheter till flextid och att arbeta hemifrån i viss mån finns, liksom att arbeta under resan till och från arbetet.

Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till fria bad i vårt nya fina badhus.

Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare vid Barn- och unga arbetar du med handläggning av alla förekommande ärenden gällande barn, unga och deras familjer enligt framförallt SOL och LVU. Vi har relativt nyligen delat in handläggare i mottagningsfunktion, utredning och insatshandläggare. Regelbunden handledning med förste socialsekreterare erbjuds samt även extern handledning. Som nyanställd får du en mentor i arbetsgruppen och en genomtänkt introduktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen. Meriterande är erfarenhet från arbetsområdet, gärna från socialsekreterararbete.  Personlig lämplighet värderas högt.

Villkor

Vi tillämpar löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

För vidare information om våra verksamheter besök: https://www.saffle.se/

Läs mer om Säffle kommuns förmåner på vår http://jobb.saffle.se/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Säffle kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss kontakt med annonsförsäljare och övriga media i den här rekryteringen.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSäffle kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120001900
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSocialsekreterare
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Säffle kommun söker två personer till denna tjänst som socialsekreterare med placerings i Säffle. Om det låter intressant att arbeta som socialsekreterare hos Säffle kommun skickar du in din ansökan senast 2024-08-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vårdadministratör till Skänninge anstalt och häkte - Tillsvidareanställning

Kriminalvården söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Mjölby.

2024-07-03

Mer info

Socialsekreterare, vikariat 1 okt 2024 till 31 augusti 2025

Härnösands kommun söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Härnösand.

2024-06-11

Mer info

Socialsekreterare, IFO vuxenenheten - missbruk och socialpsykiatri

Bengtsfors kommun söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Bengtsfors.

2024-06-11

Mer info