Skoladministratör

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Vill du arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Letar du efter en chans att arbeta som skolsekreterare på Huddinge kommun? Nu är det möjligt. Huddinge kommun behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är Huddinge den angivna tjänsteorten. Huddinge kommun söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som skolsekreterare. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av teamet hos Huddinge kommun som skolsekreterare genom att ansöka senast måndag den tjugofjärde juni 2024.


Jobbannons

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen

I Källbrinks rektorsområde ingår Stenmoskolan (f-3), Skogskällan (f-6) samt Källbrinksskolan (7-9). De skolor som ingår i rektorsområdet är kommunala grundskolor och alla belägna i natursköna Fullersta med närhet både till skog och Källbrinks idrottsplats. I rektorsområdet finns cirka 1100 elever och 150 medarbetare.

På Skogskällan och Stenmoskolan erbjuds fritidsverksamhet för elever från F-3, därefter erbjuds öppen fritidsklubb (Eftis) för elever 4-6.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du att ingå i skolans ledningsgrupp och ansvara för skolans administration. Du har en central roll och är ansiktet utåt för verksamheterna inom Källbrinks ro. Du hanterar den externa och interna kommunikationen samt ansvarar för bland annat:

elev- och personalplaceringar

vissa beställningar

arkivering

rapportering till SCB

vikariehantering

visst chefsstöd

Frånvarohantering för elever och personal

Löneadministration

I din roll kommer du att arbeta nära skolans ledning och bistå rektor med kvalitativa underlag och skapa effektiva processer. Tillsammans med skolans ledning arbetar du systematiskt kring skolans administration.

Din profil

Du har ett servicetänk och stöttar både elever, vårdnadshavare och medarbetare i hela rektorsområdet. För att lyckas i rollen är du en lagspelare som kan arbeta självständigt, strukturerat och med ett analytiskt förhållningssätt. Du är en lyhörd och tydlig person i mötet med skolans personal, elever, vårdnadshavare och externa aktörer. Arbetet sker i samverkan med övriga i skolledningen och med barn- och utbildningsförvaltningens stödfunktioner inom ekonomi, HR, kvalitet och IT.

Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat i system som Proceedo, Heroma, Skola24 och Edlevo

Rent formellt söker vi dig som har:

För uppdraget relevant utbildning inom administration och service

God kunskap och relevant arbetslivserfarenhet inom service och administration

Mycket god kunskap om och vana att arbeta med IT som verktyg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, motivation och engagemang för tjänsten.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson

För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHuddinge kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120000068
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSkolsekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Huddinge kommun söker en person till denna tjänst som skolsekreterare med placerings i Huddinge. Om det låter intressant att arbeta som skolsekreterare hos Huddinge kommun skickar du in din ansökan senast 2024-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Behandlingsansvarig till HVB för kvinnor i våldsutsatthet och beroende

ÖSTERGÖTLANDS STADSMISSION söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Linköping.

2024-06-04

Mer info

Medicinsk administratör till mammografin

REGION GÄVLEBORG söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Gävle.

2024-06-04

Mer info

Verkstadsadministratör och reservdelssäljare till Axima Björnhult

Axima AB söker en person till tjänsten som försäljningsassistent/säljadministratör i Oskarshamn.

2024-06-04

Mer info