Medicinsk sekreterare

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du intresserad av att jobba inom administration, ekonomi, juridik? Letar du efter en chans att arbeta som medicinsk sekreterare på Aleris Sjukvård AB? Nu är det möjligt. Vill du arbeta heltid hos Aleris Sjukvård AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Malmö som är tjänsteorten. Aleris Sjukvård AB har just nu ett ledigt jobb som medicinsk sekreterare. Söker du efter en spännande karriär som medicinsk sekreterare? Sök jobbet hos Aleris Sjukvård AB senast onsdag den tionde juli 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Aleris Ortopedi & Operation finns i Stockholm, Täby, Uppsala, Ängelholm, Malmö och Östersund. Som ett av Aleris största affärsområden omsätts nästan 1 miljard kr och har drygt 500 anställda. Vi är specialiserade på knä-, axel- och höftplastiker samt hela ryggens kirurgi och är den enskilt största aktören inom ryggkirurgi i Sverige. Till det också specialister inom den artroskopiska kirurgin i axel, knä, hand och fot med speciell inriktning på Sports Medicine. Enkelt beskrivet hjälper vi till med all utredning, diagnos och behandling inom specialistvårdsortopedi och handkirurgi.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om tjänsten

Då vår sekreterare valt att gå vidare på nya uppdrag är vi i behov av att stärka vårt team med en ny medicinsk sekreterare. Arbetet är i dagsläget förlagt måndag till fredag helgfria dagar.

Om Aleris Specialistvård Malmö Arena

Vår verksamhet i Malmö ligger centralt belägen på Hyllie, verksamheten består av en mottagning, en vårdavdelning med åtta platser, en operationsavdelning med tre operationssalar och en postoperativ enhet med åtta platser. Aleris Specialistvård är mottagningar för patienter som kommer via Region Skåne och vårdgarantiavtalet och LOU avtal samt försäkringskunder. Vår mottagning präglas av korta beslutsvägar, smarta lösningar, samarbete, långsiktighet och kvalitet.

Om arbetet och din utveckling

Ditt arbete kommer att vara omväxlande. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter med journalskrivning kommer du hantera bokningar och arbeta med försäkringsunderlag. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande och initiativrikedom för att utveckla verksamheten vidare. Du har medicinska sekreterare som dina närmaste kollegor och en teamledare i ditt gäng. Möjlighet att arbeta med journalskrivning hemifrån en dag i veckan om verksamheten tillåter.

Om dig vi söker

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Det är viktigt med god initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt. Som person har du ett gott bemötande, är serviceinriktad och ansvarstagande.

Då vi just nu arbetar med en del förbättringsprojekt söker vi dig som har en positiv inställning till verksamhetsutveckling i syfte att ständigt förbättra kvalitet och service till våra patienter och kunder.

En förutsättning är att du trivs bra med många dagliga sociala kontakter, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Till sist ser vi gärna att du har minst tre års erfarenhet som medicinsk sekreterare. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet, då trivsel i arbetsgruppen är av stor vikt.

Våra ledord - Ansvarsfullt- Enkelt - Innovativt

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration (KY 80p/YH 400p) eller motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare. Meriterande är arbete på privatmottagning.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning) Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Individuell lönesättning

Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du genom att fylla i dina uppgifter till vårt rekryteringsverktyg enligt nedan.

Sista ansökningsdag är 2024-06- 30 men i och med att vi löpande gör urval och rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Camilla Andersson på camilla.p.andersson@aleris.se

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAleris Sjukvård AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560688425
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMedicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Aleris Sjukvård AB söker en person till denna tjänst som medicinsk sekreterare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som medicinsk sekreterare hos Aleris Sjukvård AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare, Onkologimottagning medicinsk behandling, Helsingborg

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Helsingborg.

2024-06-04

Mer info

Medicinsk sekreterare till Amadeuskliniken i Halmstad

Prima Vård Sverige AB söker två personer till tjänsten som medicinsk sekreterare i Halmstad.

2024-05-21

Mer info

Vi välkomnar en medicinsk sekreterare till Frösö HC!

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Östersund.

2024-05-21

Mer info