Medicinsk sekreterare Linden Din hälsocentral

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter anställning inom administration, ekonomi, juridik? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som medicinsk sekreterare hos REGION GÄVLEBORG. REGION GÄVLEBORG behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är Söderhamn den angivna tjänsteorten. REGION GÄVLEBORG söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som medicinsk sekreterare. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av REGION GÄVLEBORG genom att ansöka till jobbet som medicinsk sekreterare senast söndag den fjortonde juli 2024.


Jobbannons

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Linden Din hälsocentral är en liten hälsocentral med nästan 2600 listade patienter och knappt 15 medarbetare på landsbygden i Hälsingland med fin utsikt över Bergviken. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och apotekare. Vi arbetar strukturerat med sjukskrivningar i ett nära samarbete med vår rehabkoordinator. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagning men vi ansvarar också för läkarinsatser i hemsjukvården och särskilt boende.

ARBETSUPPGIFTER

Som medicinsk sekreterare kommer du bland annat att arbeta med

  • vårddokumentation
  • registrering i vårdsystem
  • receptionsarbete
  • olika systemkontroller
  • övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Hos oss får du

  • arbeta i trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga
  • individuell utvecklingsplan.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och har ett gott bemötande och med intresse av att vilja vara en del i verksamheten, erfarenhet av självständigt arbete och klarar en stressig situation. I ditt arbete är du flexibel och tar stort ansvar och har lätt att samarbeta med andra. Du ska dessutom vara villig att lära nytt.

I rollen som medicinsk sekreterare ska du

  • vara utbildad medicinsk sekreterare/läkarsekreterare
  • ha goda datorvana
  • ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Önskemål om erfarenhet/kännedom när det gäller våra administrativa system så som MedSpeech, PMO, Min Vård Gävleborg, Mina vårdkontakter, Melior och Elvis . Erfarenhet från primärvård är önskvärd, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION GÄVLEBORG
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000198
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMedicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

REGION GÄVLEBORG söker en person till denna tjänst som medicinsk sekreterare med placerings i Söderhamn. Om det låter intressant att arbeta som medicinsk sekreterare hos REGION GÄVLEBORG skickar du in din ansökan senast 2024-07-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare till Sandviken Södra Din hälsocentral

REGION GÄVLEBORG söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Sandviken.

2024-06-10

Mer info

Medicinsk sekreterare till Hamrånge Din hälsocentral

REGION GÄVLEBORG söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Gävle.

2024-05-13

Mer info

Medicinsk sekreterare till Hertsöns hälsocentral, Luleå

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Luleå.

2024-05-24

Mer info