Medicinsk sekreterare/ administratör till Sorsele sjukstuga

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter möjligheter att arbeta inom administration, ekonomi, juridik? Letar du efter en chans att arbeta som medicinsk sekreterare på REGION VÄSTERBOTTEN? Nu är det möjligt. Vill du arbeta deltid hos REGION VÄSTERBOTTEN? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Sorsele som är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom medicinsk sekreterare-branschen, har REGION VÄSTERBOTTEN just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Bli en del av teamet hos REGION VÄSTERBOTTEN som medicinsk sekreterare genom att ansöka senast måndag den tjugofjärde juni 2024.


Jobbannons

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Regionens primärvård bedriver bred primärvårdsverksamhet inom hela Region Västerbotten och möter patienter i alla åldrar, både i tätort och glesbygd. Med 33 hälsocentraler och sjukstugor finns vi där du finns. Vi arbetar aktivt med forskning och utveckling och tar tillvara medicinska resultat för att erbjuda vård med hög kvalitet där patienten är delaktig. Vi vill att våra medarbetare ska vara delaktiga, ha inflytande och känna stolthet över att arbeta i regionens primärvård.

Sorsele sjukstuga fungerar som ett litet minisjukhus med akutmottagning, läkarmottagning, röntgen, mödravård- och barnhälsovård samt slutenvårdsplatser. Vi erbjuder vår befolkning tillgång till sjukvård hela dygnet. Basenheten Malå-Sorsele består av cirka 65 medarbetare. Vill du prova på ett utmanade och utvecklande arbete så är du välkommen att söka dig till oss.

Välkommen till natursköna Sorsele!

ARBETSUPPGIFTER

Som medicinsk sekreterare hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många.

Arbetet hos oss är varierat och innebär bland annat journalskrivning, remissregistrering, receptionsarbete, tidsbokning, telefonservice mot patienter och andra vårdenheter samt administrations- och utvecklingsarbete. Arbetet sker i nära samarbete med läkare, övriga sekreterare och medarbetare. Du erbjuds ett omväxlande arbete där du blir en viktig del av vår verksamhet och kan göra skillnad.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, vårdadministratör eller motsvarande. Utbildning i medicinsk dokumentation är ett krav.

Du tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet. Då arbetet präglas av kontakt med både patienter, medarbetare och andra vårdgivare ställs stora krav på att du är serviceinriktad, flexibel och strukturerad. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är intresserad av utvecklingsmöjligheter och vill vara delaktig i vårt ständiga förbättringsarbete.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet och vana att arbeta i systemet NCS Cross.

ÖVRIGT

Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan

https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnREGION VÄSTERBOTTEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000222
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMedicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

REGION VÄSTERBOTTEN söker en person till denna tjänst som medicinsk sekreterare med placerings i Sorsele. Om det låter intressant att arbeta som medicinsk sekreterare hos REGION VÄSTERBOTTEN skickar du in din ansökan senast 2024-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör till Cancercentrum, Umeå

REGION VÄSTERBOTTEN söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Umeå.

2024-05-31

Mer info

Medicinsk sekreterare/vårdadministratör

Capio Sverige AB söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Stockholm.

2024-04-30

Mer info

Medicinsk sekreterare/vårdadministratör

REGION SÖRMLAND söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Nyköping.

2024-05-29

Mer info