Medicinsk sekreterare - semestervikariat 2024

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Är du på jakt efter en karriär inom administration, ekonomi, juridik? VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN är på jakt efter en skicklig läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare och du kan vara rätt person för jobbet. VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker för närvarande efter personal på deltid för en tjänst 11 dagar upp till 3 månader. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Denna tjänst finns tillgänglig i Trollhättan som är tjänsteorten. VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN har just nu två lediga tjänster som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Bli en del av VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN genom att ansöka till jobbet som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare senast söndag den trettioförsta mars 2024.


Jobbannons

Vi söker nu medicinska sekreterare som vill arbeta som semestervikarie hos oss i sommar!

NU-sjukvården

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus.

NU-sjukvården består av NÄL i Trollhättan som är ett komplett akutsjukhus, Uddevalla sjukhus som är ett avancerat sjukhus för planerad specialistvård samt Brinkåsen i Vänersborg som är en toppmodern vårdmiljö för psykiatrisk slutenvård. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll.

NU-sjukvården söker medicinska sekreterare för semestervikariat på Uddevalla sjukhus och NÄL i Trollhättan.

Kvalifikationer

Du har godkänd vårddokumentationsutbildning till medicinsk sekreterare eller tar din examen från en vårddokumentationsutbildning i maj/juni.

Din personliga lämplighet värderas högt och vi söker dig som kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift och är mån om ett gott bemötande, både mot patienter och medarbetare. Du är strukturerad, noggrann och stresstålig.

Övrigt

Våra enhetschefer intervjuar och anställer fortlöpande under hela ansökningstiden. Vi vill därför att du söker redan nu!

Vi vill att du bifogar dina betyg/examensbevis från vårddokumentationsutbildning i din ansökan. Har du en pågående utbildning? Då vill vi att du bifogar betyg/studieintyg från dina pågående studier.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnVÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer2321000131
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker två personer till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare med placerings i Trollhättan. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN skickar du in din ansökan senast 2024-03-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

MedMedicinska sekreterare semestervikariat Lycksele 2024

REGION VÄSTERBOTTEN söker tre personer till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Lycksele.

2023-12-01

Mer info

Medicinska sekreterare semestervikariat Umeå 2024

REGION VÄSTERBOTTEN söker femton personer till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Umeå.

2023-12-01

Mer info

Medicinska sekreterare semestervikariat Skellefteå 2024

REGION VÄSTERBOTTEN söker sex personer till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Skellefteå.

2023-12-01

Mer info