Medicinsk sekreterare till Sandviken Södra Din hälsocentral

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Har du övervägt att arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Ett spännande jobb som medicinsk sekreterare hos REGION GÄVLEBORG väntar på dig - varför inte söka idag? REGION GÄVLEBORG söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Sandviken som är tjänsteorten. REGION GÄVLEBORG söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som medicinsk sekreterare. De har just nu ett ledigt jobb som medicinsk sekreterare som kan vara av intresse för dig. Bli en del av teamet hos REGION GÄVLEBORG som medicinsk sekreterare genom att ansöka senast måndag den tjugofjärde juni 2024.


Jobbannons

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Sandviken Södra Din hälsocentral är en väl inarbetad hälsocentral med drygt 11600 listade patienter. Hälsocentralen ligger på Sandvikens sjukhus med ytterligare en hälsocentral i samma byggnad och har cirka 60 medarbetare. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, sköterskemottagning, BVC, PST team, arbetsterapi och fysioterapi. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre med fokus på det som är värdefullt för patienten, alltifrån medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vi ska ge trygg vård när någon behöver det.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt team. Kom och gör betydelsefulla insatser tillsammans med oss!

ARBETSUPPGIFTER

Som medicinsk sekreterare hos oss får du möjlighet att arbeta i en stimulerande och patientfokuserad miljö med varierande och omväxlande arbetsuppgifter. Du blir en viktig medarbetare i teamet och genom att avlasta läkare och sjuksköterskor med administrativa arbetsuppgifter har du som medicinsk sekreterare en nyckelfunktion som får helheten att fungera. Vi har ett tätt samarbete med övriga hälsocentraler. Detta kan innebära att du vid behov kan få stötta och hjälpa andra hälsocentraler i verksamhetsområdet.

Som medicinsk sekreterare arbetar du bland annat med

  • vårddokumentation och registrering
  • diagnos- och åtgärdskodning
  • post- och remisshantering, samt förberedelse för scanning
  • bokning/avbokning av patienter via telefon
  • receptionsarbete.

Hos oss får du

  • arbeta dagtid, måndag till fredag
  • arbeta i en trygg arbetsgrupp med kompetenta och hjälpsamma kollegor
  • arbeta med många varierande arbetsuppgifter och utvecklas i din yrkesroll.

Som arbetsgivare är vi mån om dig som arbetstagare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil. Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!

https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

KVALIFIKATIONER

I rollen som medicinsk sekreterare behöver du ha god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är öppen för och intresserad av förändring och utveckling, uppskattar ett varierande arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade situationer. Vidare kräver arbetet att du är uppmärksam, tillmötesgående och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra.

I rollen ska du vara

  • utbildad medicinsk sekreterare.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på en hälsocentral samt erfarenhet av Medspeech.

Skicka in din ansökan redan idag för att ha möjlighet att bli en del av vår verksamhet. Vi ser fram emot att välkomna dig till Sandviken Södra Din hälsocentral!

ÖVRIGT

Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION GÄVLEBORG
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000198
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMedicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

REGION GÄVLEBORG söker en person till denna tjänst som medicinsk sekreterare med placerings i Sandviken. Om det låter intressant att arbeta som medicinsk sekreterare hos REGION GÄVLEBORG skickar du in din ansökan senast 2024-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare till Hamrånge Din hälsocentral

REGION GÄVLEBORG söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Gävle.

2024-05-13

Mer info

Medicinsk sekreterare till Zätagränds hälsocentral med fördelaktigt schema!

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Östersund.

2024-06-11

Mer info

Medicinsk sekreterare till Sandens hälsocentral, Boden

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Boden.

2024-05-30

Mer info